Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Florin-Claudiu Roman > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Așa cum ne-au obișnuit, autoritățile aruncă niște aberații pe piață, pentru ca apoi, văzând reacțiile pertinente ale oamenilor de bun simț sau ale specialiștilor, să se întoarcă la 180 de grade, fără nicio umbră de tulburare pentru panica pe care au creat-o. Exemplele sunt multiple, fie că a fost vorba de măsuri economice, sociale sau din sănătate.

Ultima năstrușnicie a fost cea legată de așa-zisa deschidere a școlilor, trâmbițată de premierul Orban și de ministrul Educației. Se pare că Iohannis a ajuns la concluzia despre care PSD a tot avertizat: trimiterea copiilor la școală, în plină pandemie de coronavirus, ar fi fost echivalentul unui joc de ruletă rusească cu sănătatea copiilor, a părinților și a profesorilor.
E de neînțeles, totuși, de ce elevii din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, sunt supuși acestui experiment aberant. Din moment ce însuși președintele recunoaște că deschiderea școlilor ar fi fost riscantă, de ce îi expune pe acești elevi la risc?
Președintele și Guvernul sunt obligați să găsească măsurile cele mai potrivite, astfel încât sănătatea elevilor din anii terminali și a profesorilor, care sunt trimiși la școală după 2 iunie, să nu fie pusă în pericol.
Și poate vor înțelege, într-un final, că testarea este unica metodă eficientă de prevenire a îmbolnăvirilor de COVID-19!
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 13 juin 2024, 2:48
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro