Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Bogdan-Ionel Rodeanu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Iohannis și guvernul lui se comportă de parcă pandemia ar fi luat o pauză doar ca să-și trăiască ei delirul electoral.

A uitat președintele să ne mai amintească să ne spălăm pe mâini, în schimb a început să bată din picior pe tema alegerilor parlamentare. Asta exact în ziua în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit 2000, școlile trec pe repede înainte și una după alta la scenariul roșu, iar în multe zone ale țării se discută despre impunerea altor restricții.
Pandemia este scăpată de mult timp de sub control, iar acest lucru se va vedea și se va simți în mod acut, din păcate, în următoarea perioadă.
Tocmai acesta este și motivul pentru care ne-a tocat ieri președintele în legătură cu alegerile parlamentare și cu organizarea lor cât mai repede. Nu-i mai pot păcăli pentru mult timp pe români, majoritatea a înțeles totala incapacitate a liberalilor, iar dovada supremă a incompetenței și "neștiinței" liberale este faptul că ei contestă alegerile organizate tot de ei!
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 25 mai 2024, 12:18
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro