Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Bogdan-Ionel Rodeanu > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)
Absurd, ridicol, bătaie de joc

Peste o săptămână, școlile urmează să se deschidă, iar liberalii au început să certe primarii că nu au dus la îndeplinire așa-zisele măsuri, pe care guvernul nu a fost în stare să le elaboreze până acum câteva zile.

Deși multe dintre cerințele impuse de guvern sunt aberante. Practic, li se cere administrațiilor locale să ridice alte clădiri școlare. Altfel cum ar putea fi asigurate ferestre orientate spre alte puncte cardinale, oberlicht-uri la ferestre de 2% din suprafața camerei sau parametri de ventilație - 0,3% m/s viteza curentului de aer!? Plus alte astfel de idei imposibil de pus în practică. Și, să nu mai vorbim de lipsa măștilor, a tabletelor și a întregii infrastructuri pentru desfășurarea orelor online.
Un singur lucru e clar: nu are niciun gând Guvernul României să aloce bani pentru începerea școlilor în condiții de siguranță. În schimb, pentru alegeri s-au alocat, fără probleme și în mare viteză, sumele necesare.
Liberalii nu încetează să ne arate care le sunt prioritățile. În niciun caz, cetățenii României.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 28 may 2024, 9:34
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro