Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Dan-Razvan Radulescu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Dacă tot vorbește despre forța exemplului și cere amenzi pentru nerespectarea legii, Orban ar trebui să-și dea întâi sieși câteva amenzi.

Acum două-trei zile își punea masca în aer liber și o dădea jos când se afla în interior, luni, 18 mai, în Parlament, o purta total incorect, sub nas, și tot în Parlament, după ce a coborât de la tribună, s-au bulucit în jurul lui mult mai multe persoane decât permite legea. Probabil, în zorul de a-i ridica ode despre ce bun vorbitor este, ciracii lui au uitat de normele de distanțare socială.
Și Orban vorbește despre respectul pentru lege! Și Orban cere amenzi!
Măsurile de relansare a economiei, promisiunile de distribuire a măștilor, umilințele la care sunt supuși românii care se întorc în țară, copiii fără acces la educația online și multe altele de acest fel ar trebui să fie în centrul preocupărilor unui premier. În schimb, al nostru amenință cu amenzi... Probabil, acestea sunt mai puțin deranjante pentru el.
https://m.dcnews.ro/ponta-si-ciolacu-fara-masca-in-parlament-orban-amendati_749243.html
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 12 juin 2024, 18:27
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro