Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Dan-Răzvan Rădulescu > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Dacă tot vorbește despre forța exemplului și cere amenzi pentru nerespectarea legii, Orban ar trebui să-și dea întâi sieși câteva amenzi.

Acum două-trei zile își punea masca în aer liber și o dădea jos când se afla în interior, luni, 18 mai, în Parlament, o purta total incorect, sub nas, și tot în Parlament, după ce a coborât de la tribună, s-au bulucit în jurul lui mult mai multe persoane decât permite legea. Probabil, în zorul de a-i ridica ode despre ce bun vorbitor este, ciracii lui au uitat de normele de distanțare socială.
Și Orban vorbește despre respectul pentru lege! Și Orban cere amenzi!
Măsurile de relansare a economiei, promisiunile de distribuire a măștilor, umilințele la care sunt supuși românii care se întorc în țară, copiii fără acces la educația online și multe altele de acest fel ar trebui să fie în centrul preocupărilor unui premier. În schimb, al nostru amenință cu amenzi... Probabil, acestea sunt mai puțin deranjante pentru el.
https://m.dcnews.ro/ponta-si-ciolacu-fara-masca-in-parlament-orban-amendati_749243.html
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 12 june 2024, 19:01
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro