Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
tudor.pop@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Rareș Tudor Pop > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Rareș Tudor POP
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR)

Marți, 22 februarie, am făcut al doilea pas în conturarea unei noi paradigme în acordarea serviciilor medicale din România. Cu unanimitate de voturi acordate astăzi în plenul Camerei Deputaților inițiativei legislative Asistența medicală mobilă, sistemul medical se orientează către pacient și nu invers.

22 februarie 2022 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS) va susține miercuri, 2 iunie, începând cu ora 14.00, o declarație de presă (nivel P1). Tema acesteia va fi depunerea unui proiect de lege ce reglementează și îmbunătățește accesul la servicii de asistență medicală mobilă pentru pacienții din zonele defavorizate. Alături de dânsul va fi și dr. Vlad Berbecar, actualul președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate.

2 iunie 2021
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)

Legea Caravanelor medicale (Legea 65/2020), adoptată anul trecut, recunoștea serviciile medicale acordate în regim mobil de către medicii specialiști în clădiri care sunt autorizate sanitar sau în corturi medicale special amenajate.

27 mai 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS) va susține vineri, 21 mai, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (nivel S1). Tema acesteia va fi depunerea unui proiect de lege pentru acces gratuit pe terenurile de sport și bazele sportive publice.

20 mai 2021
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)
Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare

Miercuri, 12 mai 2021, la inițiativa domnului deputat Tudor Rareș Pop, președintele Comisiei pentru tineret și sport a Camerei Deputaților, a avut loc, la Palatul Parlamentului, dezbaterea ”Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare”.

Dezbaterea a fost organizată în cadrul lucrărilor comisiei și a avut scopul prezentării unei inițiative guvernamentale ce vizează transferarea de obiective de infrastructură sportivă și de tineret de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) către autoritățile locale. Discuțiile au acoperit dimensiunea sportivă a acestui proiect. [...]

14 mai 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 5:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro