Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2016-2020 (dep.)
Liens:
tudor.pop@cdep.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2020-présent > Chambre des Députés > Rares Tudor Pop > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Rares Tudor POP
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR)

Marți, 22 februarie, am făcut al doilea pas în conturarea unei noi paradigme în acordarea serviciilor medicale din România. Cu unanimitate de voturi acordate astăzi în plenul Camerei Deputaților inițiativei legislative Asistența medicală mobilă, sistemul medical se orientează către pacient și nu invers.

22 februarie 2022 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS) va susține miercuri, 2 iunie, începând cu ora 14.00, o declarație de presă (nivel P1). Tema acesteia va fi depunerea unui proiect de lege ce reglementează și îmbunătățește accesul la servicii de asistență medicală mobilă pentru pacienții din zonele defavorizate. Alături de dânsul va fi și dr. Vlad Berbecar, actualul președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate.

2 iunie 2021
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)

Legea Caravanelor medicale (Legea 65/2020), adoptată anul trecut, recunoștea serviciile medicale acordate în regim mobil de către medicii specialiști în clădiri care sunt autorizate sanitar sau în corturi medicale special amenajate.

27 mai 2021 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS) va susține vineri, 21 mai, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (nivel S1). Tema acesteia va fi depunerea unui proiect de lege pentru acces gratuit pe terenurile de sport și bazele sportive publice.

20 mai 2021
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tineret și sport, domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)
Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare

Miercuri, 12 mai 2021, la inițiativa domnului deputat Tudor Rareș Pop, președintele Comisiei pentru tineret și sport a Camerei Deputaților, a avut loc, la Palatul Parlamentului, dezbaterea ”Descentralizarea infrastructurii sportive, un pas spre modernizare”.

Dezbaterea a fost organizată în cadrul lucrărilor comisiei și a avut scopul prezentării unei inițiative guvernamentale ce vizează transferarea de obiective de infrastructură sportivă și de tineret de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) către autoritățile locale. Discuțiile au acoperit dimensiunea sportivă a acestui proiect. [...]

14 mai 2021 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 19 juillet 2024, 19:22
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro