Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Răzvan Horia Mironescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup parlamentar PNL)

Azi , de Ziua Invățătorului, adresez un gând bun plin de recunoștință tuturor dascălilor care în fiecare zi, ani la rand, îndrumă și cultivă setea de cunoaștere a generații de copii. Sper că nu peste mult timp, societatea românească, statul și instituțiile sale vor putea să recompenseze așa cum se cuvine efortul neprețuit al zecilor de mii de învățători de la orașe și sate.


Povestea fiecărui învățător este unică, dar povestea tuturor este legata de copilăria fiecăruia dintre noi și de formarea noastră ca oameni.
Amintirea primei zi de școală este și va rămâne una dintre cele mai pregnante imagini ale copilăriei mele și probabil a milioane de români. Emotiile au rămas la fel peste generații și astăzi, ca și întotdeauna, copiii care pășesc în școală își pun speranțele și destinul în mâna dascălilor care le vor pune în mână stiloul și numărătoarea .
Să le adresam dragilor noștri învățători un călduros La Mulți Ani și să le urăm multă putere și răbdare în educarea generațiilor de elevi pe care-i vor îndruma!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 5 martie 2024, 6:48
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro