Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Răzvan Horia Mironescu > Press releases Versiunea pentru printare

Răzvan Horia MIRONESCU
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la Conferința „Latin American Nuclear Energy Stakeholders”
(Buenos Aires, 25 - 27 octombrie 2016)

În perioada 25 - 27 octombrie 2016, la Buenos Aires, Argentina, se va desfășura Conferința "Latin American Nuclear Energy Stakeholders" organizată de Cadrul Internațional pentru Cooperare în domeniul Energiei Nucleare în parteneriat cu Ministerul Energiei din Argentina.

20 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Horia Mironescu (Grup PNL)
PNL propune pe agenda publică două teme de interes: reformarea ANPC și Strategia Națională a Locuirii

Viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, Răzvan Mironescu, a susținut o conferință de presă în care a prezentat două teme de interes public: Propunerea legislativă privind Statutul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (Pl-x nr. 176/2016) și Proiectul de Hotărâre de Guvern privind Strategia Națională a Locuirii.

21 septembrie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Horia Mironescu (Grup PNL)

Viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, domnul Răzvan Mironescu, va susține miercuri, 21 septembrie 2016, începând cu ora 11.00, o conferință de presă la sala de ședințe a Grupului (etaj 2) în cadrul căreia vor fi abordate următoarele teme: propunerea legislativă privind Statutul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și proiectul de Hotărâre de Guvern privind Strategia Națională a Locuirii.

20 septembrie 2016
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Gazoductul BRUA - un element important în asigurarea securității energetice a României

Camera Deputaților a adoptat marți, 20 septembrie, cu unanimitate de voturi Propunerea legislativă privind măsurile necesare implementării proiectului de dezvoltare pe teritoriul României a Sistemului de Transport Gaze Naturale pe coridorul conductei de transport Bulgaria-România-Ungaria-Austria (BRUA).

20 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)
Sute de elevi participă la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu

Deputatul PNL Răzvan Mironescu, ca reprezentant al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, alături de Primăria Sectorului 6 și Colegiul Economic “Costin C. Kirițescu”, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice prin ROCT – CNDIPT și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, organizează cea de – a XIII-a ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu.

11 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)
Mironescu, nouă propunere legislativă: „În prezent ANPC este vulnerabilă și afectează drepturile consumatorilor! Propun un nou cadru legal!”

Deputatul PNL Răzvan Mironescu a inițiat o propunere legislativă cu privire la statutul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor(ANPC). Aceasta presupune crearea unui nou cadru legal de organizare și funcționare prin care instituția să devină puternică, independentă și autonomă. Mironescu consideră că, în prezent, instituția are prea multe vulnerabilități, iar cei afectați sunt chiar consumatorii.

14 aprilie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat Răzvan Mironescu va susține joi, 14 aprilie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă în care va prezenta o propunere legislativă privind trecerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului din subordinea Guvernului în subordinea Parlamentului României.
Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).

13 aprilie 2016
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Răzvan Horia Mironescu (Grup PNL)
Chiriașii ANL din București își pot cumpăra locuințele la un preț corect

Astăzi a fost adoptat în Camera Deputaților proiectul de lege care prevede reducerea coeficientului de indexare al prețului de vânzare al locuințelor ANL din municipiul București de la 1.40 la 1.00.

16 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)
Deputatul PNL Răzvan Mironescu avertizează: “Se pregătește distrugerea unei zone ce ar urma să intre în patrimoniul UNESCO! Riscăm declanșarea procedurii de infringement de către Comisia Europeană!”

Deputatul PNL Răzvan Mironescu le solicită ministrului Mediului, Cristina Pașca Palmer, și ministrului Energiei, Vlad Grigorescu, să oprească de urgență dezastrul ecologic ce se preconizează a avea loc în zona râului Nera prin construcția ilegală a unei microhidrocentrale.

17 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Horia Mironescu (Grup PNL)
Parlamentarii PSD trebuie să-și clarifice de urgență atitudinea față de electorat

În cursul zilei de 13 decembrie a.c. am susținut în cadrul comisiilor reunite de buget-finanțe un amendament prin care am solicitat suplimentarea capitolului de reabilitare termică a locuințelor din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) cu 500 de milioane lei prin redistribuirea sumelor disponibile prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din alte capitole bugetare.

14 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Horia Răzvan Mironescu (Grup PNL)
Contraperformanța Guvernului Ponta în atragerea fondurilor europene, decontată de toți românii

A venit vremea scadenței pentru fondurile europene aferente exercițiului financiar 2007-2013, prelungit până la 31.12.2015.

3 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Horia Răzvan Mironescu (Grup PNL)

În data de 23 septembrie 2015 am avut o întâlnire de lucru la sediul Comisiei Europene din Bruxelles cu doamna Corina Crețu, Comisar European pentru Politică Regională.

28 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup parlamentar PNL)

Azi , de Ziua Invățătorului, adresez un gând bun plin de recunoștință tuturor dascălilor care în fiecare zi, ani la rand, îndrumă și cultivă setea de cunoaștere a generații de copii. Sper că nu peste mult timp, societatea românească, statul și instituțiile sale vor putea să recompenseze așa cum se cuvine efortul neprețuit al zecilor de mii de învățători de la orașe și sate.

Povestea fiecărui învățător este unică, dar povestea tuturor este legata de copilăria fiecăruia dintre noi și de formarea noastră ca oameni. [...]

5 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Horia Mironescu (Grup PNL)

Astăzi, 4 martie, Partidul National Liberal a depus în Camera Deputaților moțiunea simplă adresată Ministerului Fondurilor Europene.

4 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)

Opinia publică a fost ieri informată de Ministrul delegat pentru Buget Darius Vâlcov că în anul 2015 redevențele petroliere vor rămâne la același nivel ca în ultimii 10 ani, adică între 3,5 și 13,5%, în funcție de tipul de zăcământ. În medie, redevența aplicată la petrol este de circa 7%.

4 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Vicepreședinte al Comisiei pentru industrii și servicii, deputatul Răzvan Mironescu a făcut miercuri, 26 noiembrie, mai multe declarații în cadrul unei conferințe de presă susținută la Camera Deputaților.

26 noiembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnii deputați Răzvan Mironescu și Lucian Bode, precum și doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă având ca temă subiecte de actualitate din sectorul energetic (sala Grupului PNL, etaj 2).

25 noiembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat Răzvan Mironescu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna Ramona Mănescu și de doamna Renate Weber, candidate din partea Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 25 mai, vor participa miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 17.00, la dezbaterea “Rolul Parlamentului European în viața tinerilor”, organizată de Societatea Studenților Universității București cu sprijinul ALDE, la Palatul Parlamentului

7 aprilie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Răzvan Mironescu (Grup PNL)

În legătură cu situația politică actuală doresc ca, în calitate de membru al Partidului Național Liberal, de deputat și vicelider al Grupului parlamentar liberal din Camera Deputaților, să reafirm solidaritatea deplină cu Rezoluția adoptată ieri în Delegația Permanentă a partidului. Am votat această rezoluție cu convingere, dar nu cu plăcere, pentru că aș fi preferat ca Partidul Social Democrat să se manifeste ca un partener loial în cadrul Uniunii Social Liberale și, astfel, să putem asigura împreună

26 februarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PNL
Următoarea întâlnire a Grupului de Coordonare și reuniunea Comitetului Executiv al Cadrului Internațional pentru Cooperare în Domeniul Energiei Nucleare (IFNEC) vor avea loc anul viitor la București

În perioada 22-24 octombrie 2013 a avut loc la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, întâlnirea Grupului de Coordonare și reuniunea Comitetului Executiv al Cadrului Internațional pentru Cooperare în Domeniul Energiei Nucleare (IFNEC). În cadrul evenimentului, Parlamentul României a fost reprezentat de domnul deputat Răzvan Mironescu, membru al Comisiei pentru Industrii și Servicii.

30 octombrie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 14 july 2024, 22:54
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro