Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
titus.paunescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Silviu-Titus Păunescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Silviu Titus Păunescu (Grupul parlamentar AUR)

Am urmărit, ieri, conferința de presă a președintelui României - bronzat, și nu de la muncile agricole, zâmbitor și total rupt de adevăratele probleme ale țării, președintele a ales, probabil într-un moment de plictiseală, să vorbească și să dea un interviu.


Interviu din care n-am aflat nimic, în afara faptului că războiul e de vină pentru tot: inflație, prețuri mari, salarii mici, șomaj, creșterile de taxe și impozite, ba chiar și pentru căldura de afară!

În ceea ce privește ”România educată”, plagiatul domnului general Ciucă, nu se pune...
Altfel, vicepremierul Kelemen Hunor susține că efortul bugetar pentru compensarea cu 50 de bani a prețurilor la carburant este de un miliard de lei pentru trei luni, menționând că nu este clar dacă bugetul de stat poate suporta o perioadă mai lungă compensarea.
Desigur, bugetul de stat poate suporta salariul directorului RomGaz, spre exemplu, salariu care, chiar dacă este plătit din banii noștri, e trecut la secret.
Dar, cumva, presa l-a aflat: ”Remunerația directorului general Ion Sterian este formată dintr-o remunerație fixă, în valoare de 364.478 lei net, și o remunerație variabilă, în valoare de 1.286.101 lei net.”. Calculați voi cât vine asta în euro.
Între timp, România se împrumută cu 1000 de euro pe secundă, 2 milioane de români lucrează pe salariu minim de 1524 de lei lunar, iar pensionarii sunt, deja, la limita supraviețuirii!
Asta este realitatea domnule Iohannis!
Eliminați toate sinecurile, toate angajările de partid, pensiile speciale, cumulul pensiei cu salariul, confiscați toate averile ilicite și o să vedeți că vor începe să apară bani la bugetul de stat...
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 iunie 2024, 15:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro