Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.lilianaminca.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Liliana Mincă > Press releases Versiunea pentru printare

Liliana MINCĂ
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

În cadrul ședinței din 22 iunie 2016, Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a hotărât avizarea favorabilă a Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea art.52 din Legea nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, în forma prezentată de către inițiatori.

22 iunie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

În urma dezvăluirilor făcute de doamna Fica Marcela-Simona, cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar și doamna Fica Marcela-Simona - în funcția de referent. La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea.

^ [...]

27 mai 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup UNPR)

România este, azi, în sărbătoare: îl celebrăm pe marele Constantin Brâncuși, în Anul Brâncuși.

19 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

Marți, 10 noiembrie, în ședința Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, cu prilejul audierii în comisie a doamnei Laura Georgescu, i-am solicitat demisia din funcția de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului.

11 noiembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

În aceste tragice momente care au zguduit România, îmi exprim consternarea și profunda durere față de cele întâmplate în ziua de 30 octombrie în clubul Colectiv din București, și transmit compasiunea mea pentru familiile celor decedați precum și pentru cei răniți aflați pe patul de suferință.

2 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

Marți, 27 octombrie, în sedinta Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, cu prilejul reluării dezbaterilor asupra Proiectului de Lege pentru condamnarea totalitarismului comunist și pentru cultivarea memoriei naționale antitotalitare (PL-x 617/2015), la propunerea mea Comisia a decis, cu unanimitate de voturi, respingerea proiectului de lege.

28 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

Marți, 20 octombrie, cu prilejul dezbaterilor asupra Proiectului de Lege pentru condamnarea totalitarismului comunist și pentru cultivarea memoriei naționale antitotalitare (PL-x 617/2015), am propus, în sedinta Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, respingerea proiectului de lege deoarece acesta nu este corelat cu dispozițiile legilor-cadru în materie, respectiv Legea muzeelor și a colecțiilor publice nr. 311/2003 și Legea Educației Naționale nr. 1/2011.

20 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)
Doamna deputat Liliana Mincă salută alegerea președintelui Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, în funcția de Președinte Executiv al Partidului Social Democrat.

UNPR este în continuare un partener serios și responsabil al actualei guvernări dar mai ales al cetățenilor României. [...]

19 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă, împreună cu domnul deputat Ștefan Petru Dalca (Grupul parlamentar popular și democrat) vor susține miercuri, 18 martie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă cu tema "Propunere legislativă pentru Legea pensiilor militare de stat" (sala "Spiru Haret", nivel P).

18 martie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă, secretar al Grupului parlamentar al PP-DD, va susține azi, 24 iunie, începând cu ora 16.00, o conferință de presă (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PP-DD, etaj 1M).

24 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD) va susține luni, 7 aprilie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă având ca temă propunerile legislative privind Statutul Artistului și instituirea Titlurilor Naționale (sala Grupului, etaj 1M).

4 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD)
Participarea la Bruxelles la conferințele privind violența împotriva femeilor

Miercuri, 5 martie 2014, a fost susținută la Bruxelles, în Parlamentul European, o conferință organizată de comisia PE pentru drepturile femeilor și egalitatea de gen (FEMM), tema abordată fiind ”Prevenirea violenței la adresa femeilor: o provocare pentru toți”.

7 martie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD) va susține marți, 17 decembrie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă pe tema pensionării femeilor la 65 de ani (sala Grupului, etaj 1M).

16 decembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, doamna deputat Liliana Mincă, va susține marți, 3 decembrie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

3 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD)

În perioada 6 -7 noiembrie, s-a desfășurat la Paris, în Franța, un simpozion internațional privind EGALITATEA DE GEN, susținut în cadrul unui proiect comun al Adunării Naționale a Turciei (A.N.T) și Uniunii Europene, proiect intitulat "Dialoguri și schimburi parlamentare". Scopul proiectului este de maximizare a rolului A.N.T în procesul negocierilor de aderare a Turciei la UE, prin promovarea dialogului între membrii parlamentelor din statele membre ale UE și Turcia.

12 noiembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, doamna deputat Liliana Mincă, va susține marți, 12 noiembrie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă privind participarea unei delegații a comisiei la simpozionul privind egalitatea de gen, care a avut loc la Paris în perioada 6-7 noiembrie (sala "Spiru Haret", nivel P).

12 noiembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă (Grupul parlamentar al PP-DD), membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, va susține luni, 21 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar PP-DD, nivel 1M).

21 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD)

În perioada 24-26 septembrie 2013 s-a desfășurat la Budapesta sesiunea Adunării Parlamentare a Inițiativei Central-Europene.

30 septembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Șeful delegației Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană, doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD), va susține luni, 30 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă cu tema "Posibilul rol al ICE în consolidarea cooperării regionale în contextul perioadei bugetare 2014 - 2020" (sala "Spiru Haret", nivel P).

30 septembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Ovidiu Ioan Silaghi, președintele Comisiei pentru muncă și protecție socială, domnul deputat Florin Iordache și președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, doamna deputat Liliana Mincă, precum și membri ai celor trei comisii din Camera Deputaților vor avea marți, 12 februarie, începând cu ora 11.00, o întâlnire comună cu o delegație a Comisiei pentru egalitate de șanse din Parlamentul danez (sala President, nivel P).

11 februarie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD) va susține joi, 24 ianuarie, începând cu ora 16.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P), având ca temă "retragerea abuzivă a licenței audiovizuale aparținând SC Ocram Televiziune SRL, pentru postul de televiziune OTV".

24 ianuarie 2013
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 14 july 2024, 7:52
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro