Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ioan Balan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ioan Balan (Grup PNL)
Victor Ponta recunoaște că PSD are două anexe aservite pe care le controlează de la distanță – PRU și ALDE

Deputatul de Suceava Ioan Balan, vicepreședinte al PNL, consideră că jocurile făcute de Victor Ponta și de PSD sunt de natură să înșele electoratul din România la următoarele alegeri parlamentare:

„Victor Ponta demonstrează încă o dată că este imbatabil atunci când minte, dar, mai ales, atunci când disprețuiește electoratul, la fel ca în anul 2014, considerând alegătorii din România doar o masă amorfă de votanți, ușor de prostit cu scheme clasice de șmecheraș. Vrând să-i arate lui Liviu Dragnea că el, Victor Viorel, tot el este „tătuca” în PSD, ne anunță triumfalist cum a făurit el din umbră, atât ALDE, cât și PRU: „ ... Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut, să facă un partid, pentru că PNL ... L-am numit președintele Senatului și m-am certat cu pesediștii, care acum sunt prieteni cu ei ... Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înțelegeau cu lideri ... Îl cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus! ... Da, te ajut, îți dau idei, îți spun oameni liberi! ... Nu am vorbit cu conducerea PSD dacă știe că PRU e folositor PSD.”

Personal, cred că Victor Ponta trăiește nostalgia clipelor când controla un alt fals partid autonom – UNPR, care astăzi nu mai este „util” PSD, pentru că nu mai există. După ce a eșuat cu USL 2.0 și alte tertipuri ieftine, nu m-ar mira ca Victor Ponta să ne anunțe că s-a reprofilat ideologic și nu mai este social-democrat.”
Deputatul Ioan Balan consideră că îngâmfarea lui Ponta, cum că ar fi guru, în același timp, în trei partide, pe care le coordonează cu telecomanda, de la distanță, este utilă pentru români, care nu se vor lăsa păcăliți de artificiile mizerabile ale PSD: „Așadar, Victor Ponta spune alegătorilor că dacă votezi cu ALDE, votezi cu Ponta! Votezi cu PRU, dai tot de Ponta? Votezi cu PSD, dai tot peste PSD și peste Victor Ponta! Nu îl pot acuza nicidecum de onestitate pe Victor Ponta, ci consider că proverbul „gura păcătosului adevăr grăiește” este mereu de actualitate pentru el. Este trist faptul că un partid mare ca PSD nu este capabil să prezinte electoratului un program electoral, cu măsuri care să ducă România către mai bine. PSD continuă să-și dorească să câștige alegerile din toamnă creând partide fantomă, unde-și transferă toate rezervele certate într-un fel sau altul cu legea, nu cu șefii de partid. Din fericire pentru România, românii nu vor fi înșelați de PSD și sper că programul de guvernare liberal să aducă PNL la guvernare după alegerile generale.”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 10 august 2022, 13:50
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro