Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ioan Balan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ioan Balan (Grup PNL)
Să nu uităm să facem bilanțul celor patru ani de coșmar cu Victor Ponta premier

Deputatul PNL, Ioan Balan, consideră că demisia lui Victor Ponta a fost bine calculată, pentru a da falsa impresie că i-ar păsa vreun moment de români și de România, de vocea tinerilor din stradă:

„La anunțul veștii că Victor Ponta și-a dat demisia, nu știu de ce, dar nu m-am bucurat așa cum m-aș fi așteptat! Am încercat să găsesc explicații și ele au venit neașteptat de repede! Astăzi, o Românie întreagă plânge victimele tragediei din clubul groazei și este revoltată. Cum să te bucuri în aceste condiții? De asemenea, și eu, dar și foarte mulți români i-am cerut demisia încă din anul 2012. Am așteptat această demisie atât de mult, încât aproape toți ne consolasem că Victor Ponta va sta premier până va distruge definitiv această țară. Bucuria mea rezervată a venit și din terenul pârjolit pe care îl lasă în urmă Victor Ponta! De aceea, astăzi este momentul cel mai bun pentru a face bilanțul celor patru ani de coșmar trăiți de România cu Victor Ponta premier. Patru ani de investiții blocate, patru ani de promisiuni goale și înțelegeri pe sub masă în interesul clientelei de partid. Patru ani în care Parlamentul a fost doar anexa Guvernului! Patru ani în care instituțiile au fost răvășite total! Patru ani în care România s-a îndepărat de Uniunea Europeană. Românii nu au uitat falimentul și eșecul privatizării companiilor de stat care au creat mii de șomeri în toată țara. Românii nu pot uita cât rău a făcut Victor Ponta acestei țări și oamenilor care muncesc cinstit. Românii știu că oricine va guverna după Victor Ponta va avea în față mari probleme de rezolvat, mai ales în domeniul financiar, pentr a onora promisiunile legiferate în pripă de Ponta înainte de a pleca.”
Deputatul Ioan Balan se declară extrem de bucuros că românii, în special tinerii, au demonstrat în stradă că de la ei vine puterea și că nu mai sunt dispuși să tolereze corupția și impostura politică: „Tinerii români au impresionat o lume întreagă, de la Washington și până la Berlin, că ei, viitorul acestei țări, vor schimbarea și nu orice fel de schimbare, ci schimbarea până la capăt, de la Guvern și până la ultimul responsabil din administrația locală. Oamenii politici nu au înțeles nici acum că schimbarea a început deja, în noiembrie 2014, atunci când, tot prin vocea străzii și a tinerilor a fost ale Klaus Johannis în funcția de Președinte al țării. Țin să le dau o veste proastă tuturor oamenilor politici care nu au înțeles lucrul acesta. După aproape 26 de ani de la tragicul decembrie 1989 schimbarea chiar a început, iar tinerii ne-au dat semnalul că procesul este ireversibil și orice om politic care s-ar împotrivi acestui demers ar fi bine să plece de pe acum acasă.” a mai adăugat deputatul PNL, Ioan Balan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 ianuarie 2022, 0:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro