Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ioan Balan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ioan Balan (Grup PNL)
Ramura de măslin a lui Liviu Dragnea este de fapt un ciulin

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, luni, că ramura de măslin ridicată de Liviu Dragnea este de fapt un ciulin pentru că nu-și asumă votul prin corespondență, respectul față de cetățean sau respectul față de justiție, încercând doar să se spele pe mâini ca Pilat din Pont:

„La Suceava, Liviu Dragnea a ridicat de fapt un ciulin. E o șmecherie de început de campanie electorală anunțul că ridică ramura de măslin. Ramura de măslin însemna vot prin corespondență la alegerile din România, respect față de cetățean, respect față de justiție”, a spus Balan.
Liderul liberal a apreciat că Liviu Dragnea se poziționează în personajul pozitiv, iar mesajul lui politic este că doar Dragnea și cei care susțin PSD sunt curați, iar restul nu: ”El se poziționează în personajul Pilat din Pont care s-a spălat pe mâini, dar ce are el pe mâini nu se duce doar după o simplă spălare”, a spus Balan.
Vicepreședintele regional liberal consideră că Dragnea are pe mâini blocajul administrativ din Rădăuți, mai ales că îi stătea la îndemână ca situația din acest important municipiu al României să fie soluționată constituțional și legal prin organizarea de alegeri parțiale: ”Ce le poate spune Dragnea celor din Rădăuți care și-au plătit taxele și impozitele și nu au beneficiat de serviciile pe care le-au achitat, ci au constatat că au o primărie blocată de unde nu pot obține certificate de urbanism, autorizații de construire, că nu pot să-și racordeze locuințele la gaz natural, că nu pot să construiască nimic, că spitalul riscă să se închidă, că profesorii nu-și primesc banii și multe altele”, a spus Ioan Balan.
Deputatul sucevean a mai spus că Liviu Dragnea ar fi trebuit să anunțe că începe să respecte toți cetățenii români, inclusiv cei care lucrează acum în străinătate, cei cărora Guvernul Ponta le cere să plătească dări la stat, dar cărora nu li se permite să voteze: ”Normalitatea invocată de Liviu Dragnea înseamnă normalitatea pentru România. Ceea ce au cerut sutele de mii de români care au fost umiliți de reprezentanții statului român la alegerile de anul trecut, să poată să-și exprime votul la fel ca și cei din țară, înseamnă tot normalitate”, a spus Balan.
El a subliniat că prin mesajul dat de la Suceava, Liviu Dragnea încearcă doar ”o șmecherie de început de campanie electorală” prin care doar el și PSD dețin adevărul absolut.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 10 august 2022, 15:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro