Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (sen.)
2004-2008 (sen.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Nicolae Neagu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Nicolae NEAGU
Communiques de presse

   COMUNICAT DE PRESĂ
Participarea la reuniunea Secretariatului Internațional, Președinților de comisii și Raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO)
(Limassol, Cipru, 2-5 aprilie 2019)

Doamna deputat Cristina Elena Dinu și domnul deputat Nicolae Neagu participă, în perioada 2-4 aprilie a.c., în Limassol, Cipru, la reuniunea Secretariatului Internațional, Președinților de Comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO).

2 aprilie 2019 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Participarea la reuniunea Secretariatului Internațional, președinților de Comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei
(Cairo, Egipt, 15-17 noiembrie 2018)

Doamna deputat Cristina Elena Dinu și domnul deputat Nicolae Neagu participă, în perioada 15-19 noiembrie a.c., la Cairo, Egipt, la reuniunea Secretariatului Internațional, președinților de Comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO).

16 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la reuniunea Secretariatului Internațional a președinților de comisii și Raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO), Beirut, Liban, 2-5 aprilie 2018
Domnul deputat Nicolae Neagu și doamna deputat Cristina-Elena Dinu, membri ai Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO), au participat, în perioada 2-5 aprilie 2018, la reuniunea Secretariatului Internațional, a Președinților de comisii și Raportorilor AIO, care a avut loc la Beirut, Liban.
11 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Lucian Heiuș, Bogdan Huțucă, Nicolae Neagu, Robert Sighiartău și Dan Vîlceanu (Grup PNL)
PSD și ALDE refuză audierea președintelui A.N.A.F. în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților

Deputații PNL din Comisia pentru buget, finanțe și bănci au solicitat invitarea președintelui ANAF, doamna Mirela Călugăreanu, în data de 11 octombrie 2017, în vederea pentru o discuție tehnică, în cadrul comisiei, despre capacitatea A.N.A.F. de a implementa noile măsuri fiscale ale Guvernului Tudose, printre care amintim Split TVA, transferul de contribuții sociale în sarcina angajatului etc.

4 octombrie 2017 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ privind participarea la reuniunea Secretariatului Internațional a președinților de comisii și Raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO) (Chios, Grecia, 3 – 6 mai 2017)
Domnul deputat Matei Dobrovie, șeful delegației Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (AIO), și domnul deputat Nicolae Neagu, membru al AIO, au participat, în perioada 3-6 mai 2017, la reuniunea Secretariatului Internațional, a Președinților de comisii și Raportorilor AIO, care a avut loc în Chios, Grecia.
8 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Nicolae Neagu (Grup PNL)
Sistemul impozitării gospodăriilor – piatră de moară la gâtul ANAF
Modificările la Codul Fiscal pregătite de Guvernul Grindeanu, – referitoare la implementarea sistemului de taxare pe gospodării, – complică semnificativ procedura de declarare și colectare a veniturilor la bugetul de stat.

Greul va cădea pe ANAF. Va fi capabil Fiscul să gestioneze aceste schimbări, câtă vreme nu se descurcă nici măcar în sistemul simplu de astăzi? Întrebarea este justificată în condițiile în care astăzi ANAF înregistrează una dintre cele mai slabe performanțe din UE ca nivel de încasare a taxelor și impozitelor, iar relația cu contribuabilul român este marcată de un lung șir de gafe, de erori. [...]

25 aprilie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Nicolae Neagu (Grup PNL)
Cheltuielile în Bugetul de Stat 2017. Dezvoltare sau subdezvoltare?

Cheltuieliile din bugetul de stat pe 2017 prevăd o creștere mult prea mare față de avansul economic avut în vedere în momentul întocmirii bugetului – 14,9 % cert prin lege, față de o prognoză de 5,2% discutabilă – ceea ce va conduce la o diminuare a investițiilor publice și la imposibilitatea abordării unor strategii în domenii vitale României.

21 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Nicolae Neagu (Grup PNL)
PSD – ALDE ȘI GUVERNUL GRINDEANU FAVORIZEAZĂ POSIBILITATEA DE A FURA LEGAL

PNL solicită dezbaterea în procedură de urgență și respingerea OUG 6 și OUG 9 la fel de toxice ca și OUG 13.

28 februarie 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 14 juin 2024, 15:03
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro