Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Petru Movila > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Petru MOVILA
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20-21 februarie 2020, se vor desfășura la Viena, Austria, lucrările celei de-a 19-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

18 februarie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 4–6 octombrie 2019, la Marrakech, Maroc, se va desfășura cea de-a 18-a Reuniune de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa - Luxemburg, 4-8 iulie 2019

În perioada 4-8 iulie 2019, la Luxemburg, a avut loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care, din partea Camerei Deputaților, au participat membrii titulari ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE, astfel: domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD) și domnul deputat Petru Movilă (PMP).

10 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 4 – 8 iulie 2019, la Luxemburg, va avea loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 7 – 10 iunie 2019, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Republica Kazahstan, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

5 iunie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 18 aprilie 2019, se vor desfășura la Sankt Petersburg, Federația Rusă, lucrările Conferinței privind combaterea terorismului internațional, la care sunt invitați să participe și membri ai Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE).

15 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 22 – 25 februarie 2019, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Moldova, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

19 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 21-22 februarie 2019, se vor desfășura, la Viena, lucrările celei de-a 18-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

19 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3 – 7 noiembrie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor din Statele Unite ale Americii, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

1 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 26 – 29 octombrie 2018 Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Georgia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

24 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Constantin Codreanu și Petru Movilă (Grupul parlamentar al PMP)
Deputat Constantin Codreanu: “Am avizat favorabil proiectul de lege privind accesul românilor din Republica Moldova și alte state non-UE pe piața muncii din România”

Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a avizat favorabil, cu majoritate de voturi și o singură abținere, Proiectul de lege nr. 494/2018, pentru completarea Ordonanței Guvernului nr.25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României și pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România.

23 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 7 – 11 iulie 2018, la Berlin, Germania, va avea loc cea de-a 27-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În data de 24 iunie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor anticipate prezidențiale și parlamentare din Republica Turcia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Camerei Deputaților, la această acțiune vor participa următorii membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE: domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD), domnul deputat Petru Movilă (PMP) și domnul deputat Costel Alexe (PNL). [...]

20 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 13 - 14 martie 2018, la Baku, în Azerbaidjan, a avut loc Conferința internațională “Rolul parlamentarilor în sprijinirea cooperării economice și a legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii", organizată de Parlamentul Republicii Azerbaidjan, în cooperare cu Grupul de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRSG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

19 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 16 - 19 martie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Camerei Deputaților, la această acțiune vor participa, următorii membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE: domnul deputat Costel Neculai DUNAVA (PSD), domnul deputat Petru MOVILĂ (PMP) și domnul deputat Costel ALEXE (PNL). [...]

14 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 13 - 14 martie 2018, va avea loc la Baku, Azerbaidjan, Conferința internațională “Rolul parlamentarilor în sprijinirea cooperării economice și a legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii", organizată de Parlamentul Republicii Azerbaidjan în cooperare cu Grupul de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRSG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

9 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 2 - 5 martie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Italia, care au loc la data de 4 martie 2018, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

1 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 22-23 februarie 2018 au avut loc, la Viena, lucrările celei de-a 17-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

26 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3 – 5 octombrie 2017, la Andorra La Vella, Andorra, se va desfășura reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

28 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 22 - 25 septembrie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Federală Germania, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE au fost desemnați să participe domnii deputați Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, și Petru Movilă (PMP), membru al Delegației. [...]

20 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 5 - 9 iulie 2017, la Minsk, Republica Belarus, va avea loc cea de-a 26-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 29-30 mai 2017, Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE) în cooperare cu Parlamentul austriac, organizează la Villach, Austria, o reuniune pe problematica minorităților naționale.

24 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Petru Movilă și Marius Pașcan (Grup PMP)

Deputații PMP Petru Movilă și Marius Pașcan au inițiat un proiect de lege privind construirea Autostrăzii Iași – Târgu-Mureș. Proiectul ar urma să fie finanțat din bugetul național, bugetul 2014-2020 al României, bugetul European și din credite. Autostrada, aflată pe coridorul de transport Odessa - Chișinău - Iași - Târgu Mureș, va lega Moldova românească și Moldova de peste Prut de Europa.

16 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 6-7 mai 2017, Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE) în cooperare cu Parlamentul german și cu sprijinul Ministerul Afacerilor Externe german, organizează la Leinsweiler, Germania, Seminarul cu tema „Renaționalizarea politicilor și lupta pentru sfere geopolitice de influență: periclitând pacea și securitatea”.

3 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la viceliderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Petru Movilă

Viceliderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Petru Movilă, s-a întâlnit miercuri, 19 aprilie, cu președintele Sindicatului Național „Pro Lex”, domnul Vasile Lincu.

19 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 31 martie - 3 aprilie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) a organizat Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia.

4 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 31 martie - 3 aprilie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

30 martie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Petru Movilă (Grup PMP)
Partidul Mișcarea Populară îi solicită ministrului Sănătății, domnul Florin Bodog, să identifice și să prezinte public soluția pentru acordarea de asistență medicală specializată pacienților din România care au nevoie de transplant pulmonar.

Este inadmisibil ca, în acest moment, bolnavii cu astfel de afecțiuni să nu poată beneficia de această asistență medicală atât de necesară pentru viața lor. [...]

21 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 23-24 februarie 2017 s-au desfășurat la Viena lucrările celei de-a 16-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

27 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 23-24 februarie 2017, se vor desfășura, la Viena, lucrările celei de-a 16-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

21 februarie 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 23 juin 2024, 17:26
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro