Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (sen.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Laura-Mihaela Moagher > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la doamna deputat Laura Mihaela Moagher (Grupul parlamentar al PSD)
Este un atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației
Plângerea penală depusă împotriva doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă este un gest incalificabil al unei persoane care nu a făcut altceva decât să continue atacurile la adresa Guvernului.

Ca femeie politician sunt profund îngrijorată că, în zilele noastre, persoane ostile dezvoltării țării și bunăstării poporului nostru, apelează cu nonșalanță la astfel de tertipuri. Este un atac mișelesc, de joasă speță al unui pseudolider de opoziție. Este un atac direct la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației.
Scopul nu pare să fie altul decât cultivarea unui sentiment de teamă și insecuritate în activitatea și percepția de lider a doamnei Viorica Dăncilă.
Depunerea plângerii penale împotriva premierului este o acțiune violentă, nedemocratică și are ca scop principal blocarea Guvernului care are performanțe notabile și perspective serioase privind bunăstarea românilor.
Programul de Guvernare PSD i-a speriat pe toți cei care nu au interesul ca România să se dezvolte și acest fapt i-a adus în situația disperată, pentru ei, de a recurge la astfel de gesturi. Nu este prima dată când opoziția vrea uzurparea PSD de la guvernare, mijloacele folosite devenind din ce în ce mai josnice. Voința și votul românilor nu înseamnă nimic pentru liberali atunci când interesele lor de grup vor destabilizarea țării și escaladarea democrației.
Ca vicelider al Grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, ca cetățean al României, doresc să trag un semnal serios de alarmă în privința a ceea ce se întâmplă în aceste zile cu doamna Viorica Dăncila și condamn astfel de practici de obstrucționare, care nu aduc nimic bun românilor și României.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 6 februarie 2023, 22:23
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro