Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Iulian Iancu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Iulian IANCU
Comunicate de presa

   ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Iulian Iancu (Grup PSD)

Președintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Iulian Iancu va avea pe lângă programul obișnuit al comisiei din perioada 04 iulie 2016 – 08 iulie 2016 următoarele activități:

4 iulie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru industrii și servicii, domnul deputat Iulian Iancu, împreună cu ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, domnul Liviu Dragnea, vor susține miercuri, 13 mai, începând cu ora 15.30, o conferință de presă cu tema "Creșterea disciplinei în construcții prin modificarea Legii 10/1995" (sala "Spiru Haret", nivel P).

12 mai 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

Lucrările Comisiei pentru industrii și servicii au avut loc marți, 17 februarie, și au fost conduse de președintele Comisiei, domnul deputat Iulian Iancu. În cadrul sedinței s-au dezbătut și s-au adoptat mai multe propuneri legislative și proiecte de Lege. La lucrările sedinței au participat, ca invitați, membri ai ministerelor, autorităților și asociațiilor.

17 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

În cursul zilei de astăzi, 10 februariei, membrii Comisiei pentru industrii și servicii s-au întâlnit cu reprezentanți ai Băncii Mondiale la o discuție privind noua lege a energiei termice din România.

13 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

În cursul zilei de astăzi, 3 februarie 2015, membrii Comisiei pentru industrii și servicii au avut o întâlnire cu reprezentanți ai asociațiilor profesionale din sectorul materialelor de construcții utilizate la reabilitarea clădirilor.

3 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

În cursul zilei de astăzi, 2 februarie, la Comisia pentru industrii și servicii a avut o întâlnire cu domnul Ionel David - Președintele Asociației Române pentru Energie Eoliană în vederea analizării impactului noilor amendamente propuse de către ANRE, asupra producătorilor de energie din surse regenerabile.

3 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

În cursul zilei de ieri, 27 ianuarie, la Comisia pentru industrii și servicii a avut loc o dezbatere cu conducerea ANRE și ANRSC, cu reprezentanți ai Ministerului Energiei, IMM și Mediului de Afaceri, precum și ai operatorilor și asociațiilor din domeniul energiei termice în vederea continuării analizei privind situația actuală a acestui domeniu și a rapoartelor prezentate de cele două autorități ANRE și ANRSC în vederea identificării soluțiilor urgente care se impun pentru modificarea cadrului legislativ primar.

28 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

Comisia pentru industrii și servicii, în urma primirii din partea ANRE a „Raportului național 2013” realizat pentru Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare în Domeniul Energiei – ACER și Comisia Europeană, invită pe toți cei interesați la transmiterea punctelor de vedere, întrebărilor și observațiilor asupra activității ANRE din perioada 2013 – 2014 (până la 30 iunie 2014).

23 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va participa marți, 29 octombrie, începând cu ora 9.30, la workshop-ul cu tema: "Rolul parlamentelor și al cetățenilor din spațiul dunărean în implementarea proiectelor macro-regionale ale Strategiei UE pentru regiunea Dunării", în contextul celui de-al doilea Forum Anual al Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD) (sala "I.G. Duca", nivel P1).

28 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu R.S. Vietnam din Parlamentul României, domnul deputat Radu Zlati, și membri ai grupului vor avea miercuri, 4 septembrie, începând cu ora 10.00, o întrevedere cu o delegație parlamentară condusă de doamna Nguyen Thi Kim Ngan, vicepreședinte al Adunării Naționale a R.S. Vietnam (sala "Nicolae Titulescu", nivel P).

4 septembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Iulian Iancu, președintele Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților și președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan din Parlamentul României, va avea miercuri, 8 mai, începând cu ora 14.30, o întrevedere cu E.S. domnul Eldar Hasanov, ambasadorul Republicii Azerbaidjan la București (sala "Nicolae Titulescu", nivel P).

8 mai 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru industrii și servicii

Comisia pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților, în colaborare cu INTACT Media Group, organizează, marți, 2 aprilie, dezbaterea Green Forum - "Energia verde: Soluție sau Problemă", care se va desfășura la Palatul Parlamentului, sala "Drepturilor Omului", începând cu ora 9.00.

2 aprilie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, împreună cu o delegație parlamentară din care fac parte domnii deputați Iulian Iancu, Florin Iordache, Cristian Rizea (Grupul parlamentar al PSD), Florin Alexe (Grupul parlamentar al PNL), Radu Mihai Popa (Grupul parlamentar al PP-DD) și Dragoș Ionel Gunia (Grupul parlamentar al PDL), va efectua în perioada 13 - 16 martie, o vizită oficială la Baku, în Azerbaidjan, la invitația președintelui Parlamentului azer, domnul Oqtay S. Asadov.

13 martie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 11:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro