Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Gheorghe Ialomitianu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Gheorghe IALOMITIANU
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PNL propune măsuri fiscale pentru stimularea agenților economici care doresc să sprijine formarea profesională a elevilor și a studenților

Împreună cu mai mulți colegi deputați am depus la Camera Deputaților o propunere legislativă pentru modificarea Codului fiscal, prin care dorim să oferim cadrul legal și stimulentele necesare pentru ca agenții economici să transforme practica elevilor și a studenților într-o pârghie reală de formare profesională a noilor angajați.

7 septembrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cum a devenit Victor Ponta, din cel mai mare inamic al capitalului românesc, un fals protector al acestuia

Se spune, și pe bună dreptate, că este bine să nu uităm trecutul, măcar cel recent, pentru a ne cunoaște mai bine viitorul. Aceasta, cu atât mai mult cu cât, în prag de campanie electorală, vor fi foarte mulți oameni politici care vor încerca să-și schimbe haina veche, prăfuită și să păcălească electoratul, prin tot tipul de tertipuri ieftine, mizând pe faptul că oamenii uită repede.

2 septembrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Unele semnalele ale statiticii românești nu trebuie ignorate, ci ar trebui să ne îngrijoreze

Deși România înregistrează una dintre cele mai mari rate de creștere economică din Uniunea Europenă, totuși schimbările bruște între sursele și utilizatorii care contribuie la creșterea PIB-ului ar trebui să ne ingrijoreze.

19 iulie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD vinde iar gogoși salariaților cu venituri reduse și pensionarilor înainte de alegeri

Ultimele declarații ale președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, cu privire la regândirea sau chiar la renunțarea definitivă la cota unică de impozitare, în situația nefericită în care PSD ar putea ajunge din nou la guvernare după alegerile parlamentare, ar putea fi catalogate de către specialiștii în comunicare ca fiind o „ciorbă reîncălzită”, care nu are nici gust și nici valoare nutrițională.

14 iulie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD rămâne miop la problemele investitorilor din România

Ani la rând s-a acreditat ideea că cea mai mare problemă a antreprenorilor din România, români și străini, o reprezintă fiscalitatea ridicată.

23 iunie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Moștenirea lui Ponta: explozia importurilor și frânarea exporturilor

Este foarte păcat că, în lipsa unei comunicări permanente și directe cu cetățenii români, Guvernul Cioloș îi dă prilejul, atât lui Victor Ponta, cât și unor lideri PSD, să atace actualul cabinet, chiar și atunci când acesta are realizări incontestabile. Înainte de a face o scurtă analiză a execuției bugetare după primele 5 luni din anul 2016, trebuie spus că Victor Ponta și liderii PSD mint cu nerușinare când își arogă merite nejustificate cu privire la relaxarea fiscală sau la majorările salariale din anul 2016.

9 iunie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta s-a întors cu sacul plin de minciuni
De când a plecat într-un mod rușinos de la Palatul Victoria, Victor Ponta recurge la tot felul de minciuni sau manipulări disperate pentru a-i păcăli pe români că el ar fi fost cel mai bun prim-ministru al României.
17 mai 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD îi trimite pe români în vacanță în Bulgaria
PSD este pe punctul de a readuce turismul la situația dezastruoasă de dinainte de 1989, când turiștii erau goniți din stațiunile românești, pe litoralul bulgăresc. În perioada regimului comunist, turismul românesc a fost controlat prin raționalizarea accesului la utilitățile de bază: energie electrică și apă menajeră, iar românii nu aveau altă opțiune decât să își petreacă vacanțele la sud de Dunăre.

Este trist faptul că, prin impozitul specific propus de către PSD pentru activitățile din turism, turiștii români nu vor mai avea nici o șansă să-și petreacă vacanțele în stațiunile din țară, decât, poate, în statele vecine, Bulgaria fiind principalul beneficiar al fluxului de turiști români. [...]

11 mai 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițeanu (Grup PNL)
Adevărul despre încasările bugetare din trimestrul I 2016

Am sesizat că există o mare efervescență de afirmații în legătură cu încasările bugetare din trimestrul I al anului 2016, care, fie demonizează activitatea ANAF, fie ovaționează nejustificat „moștenirea” Ponta. Din păcate, chiar dacă cei care comentează execuția bugetară pe primul trimestru au suficientă experiență în domeniul fiscal-bugetar, nici unul nu a demonstrat suficientă obiectivitate în a prezenta adevărul despre cifrele bugetare, ducând în derizoriu și într-un discurs politicianist o discuție cât se poate de serioasă.

20 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
De ce s-a încurcat neforțat șeful ANAF?

Nimeni nu-l poate nici măcar bănui pe actualul șef al ANAF, domnul Dragoș Doroș, de necunoașterea prevederilor noului Cod fiscal, mai ales pentru că are în CV o activitate profesională remarcabilă, atât în mediu privat, în calitate de consultant fiscal, cât și în cadrul Ministerului Finanțelor, exact la direcția care se ocupă de legislația fiscală. Deci, de necunoașterea legii chiar nu îl putem acuza.

13 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Parlamentarii PSD recunosc că au greșit față de unele categorii de pensionari

Camera Deputaților a adoptat miercuri, 6 aprilie, modificările aduse Legii nr. 8/2006 privind instituirea indemnizației pentru pensionarii sistemului public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică. Astfel, s-a reglementat și situația membrilor uniunilor de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică care fac parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

7 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Moștenirea Guvernului PSD – datorii de rambursat de către români de 10 miliarde euro, numai în anul 2016

Din păcate, s-a uitat mult prea repede lipsa de transparență de care a dat dovadă Guvernul PSD în cei patru ani în care a guvernat România. Câtă vreme a fost prim-ministru, Victor Ponta a ținut cea mai mare parte a informațiilor macroeconomice și bugetare la secret, manipulând opinia publică în jurul marilor performanțe inexistente ale guvernării.

30 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Semnalele îngrijorătoare din economia românească
Nu este pentru prima dată și nu va fi nici pentru ultima dată când cifrele din economia reală ne avertizează asupra unor riscuri care pot amenința atât creșterea economică pe termen mediu, cât și consolidarea fiscală, atât de greu obținută de România, în ultimii ani.
16 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Printr-un singur vot, PSD a lăsat peste 2.000 de pensionari fără indemnizații

Marți, 1 martie 2016, cu ocazia dezbaterilor pe marginea proiectului de Lege pentru completarea art. 1 din Legea nr. 8/2006 privind instituirea indemnizației pentru pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică, deputații PSD, membri ai Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, au votat, fără să ezite, împotriva unui amendament al PNL care propunea reincluderea în sistemul public de pensii a pensionarilor care, de la 1 ianuarie 2016, au fost scoși din sistemul public și trecuți la casele sectoriale, pierzându-și indemnizațiile deoarece și-au pierdut calitatea de pensionari în sistemul public de pensii.

2 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD este pe cale să bulverseze mediul de afaceri cu ajutorul Parlamentului
Nu au trecut nici măcar două luni de la intrarea în vigoare a noului Cod fiscal și peste o sută de parlamentarii PSD au inițiat o propunere legislativă, care a fost deja adoptată de Senat și care va crea un adevărat haos în sistemul fiscal și în mediul de afaceri românesc.

Astfel, sub denumirea populistă de „propunere legislativă privind impozitul specific unor activități”, inițiatorii propun un nou sistem de impozitare pentru activitățile economice din domeniul turismului, hotelier, restaurante și alimentație publică, sistem paralel cu sistemul fiscal deja existent în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal pentru microîntreprinderi. [...]

25 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Legea salarizării unitare trebuie inclusă într-un pachet mai mare de reforme structurale

Fostul ministru al Finanțelor, deputatul PNL Gheorghe Ialomițianu, susține că legea salarizării unitare nu este doar o așteptare uriașă a tuturor salariaților din sectorul public, ci și o necesitate strigentă pentru economia României, dacă dorim într-adevăr să creștem gradul de convergență reală al economiei, în vederea unei mai puternice integrări în Uniunea Europeană și chiar a îndeplinirii obiectivului adoptării monedei unice europene.

18 februarie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomitianu (Grup PNL)
Guvernul Cioloș să fie atent și prudent la turbulențele externe și să ia măsuri curajoase pentru creșterea PIB-ului potențial
Datele provizorii privind încheierea anului financiar 2015, dar și debutul anului 2016, ne dau încredere că economia României va crește conform prognozelor deja formulate.

Cu toate acestea, dacă ne uităm la structura capitalurilor din România, care au un aport semnificativ la formarea produsului intern brut și care sunt puternic interdependente de ceea ce se întâmplă în afara României, cred că evenimentele externe ar trebui să determine Guvernul României să fie atent și extrem de prudent la ceea ce se întâmplă pe piețele externe, precum și în interiorul țării. [...]

11 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Guvernul PSD i-a îngropat pe români în datorii. Peste 100 miliarde de lei împrumutate în perioada 2012-2015

Raportul Curții de Conturi a României pentru anul 2014, care scoate la suprafață proasta gestiune și disprețul Guvernului PSD la adresa banului public, nu reprezintă decât o fațetă a incompetenței și a lipsei de proiecte care au caracterizat Guvernul Ponta, în cei patru ani cât s-a aflat la guvernare.

4 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD flutură demagogic o măsură riscantă
Deși cât a fost ministru de finanțe Eugen Teodorovici s-a declarat ministru de dreapta într-un cabinet de stânga, dovedește prin gândire și prin ceea ce a lăsat la Ministerul Finanțelor că disprețuiește mediul de afaceri și că nu a fost niciun moment ministru cu viziune de dreapta.
9 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Liderii PSD cer Guvernului Cioloș să facă într-o lună ce n-a fost Ponta în stare să facă în patru ani

Nu poate fi trecută cu vederea demagogia de care au și început deja să dea dovadă unii lideri ai PSD, care nici nu au părăsit bine guvernarea și îi cer premierului Cioloș să facă ceea ce Ponta a promis, însă nu a fost în stare să facă în patru ani cât a stat la guvernare.

3 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
”Bugetul pentru 2016 lăsat moștenire de PSD se bazează pe supraîndatorarea României și este un buget anti-dezvoltare”

La predarea mandatului, Eugen Teodorovici a încercat să prezinte în mod triumfalist situația financiar-bugetară, dar nu a putut să ascundă faptul că nu a pregătit implementarea măsurilor de relaxare fiscală și de creștere a salariilor bugetarilor.

19 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
PSD a îngropat legea salarizării în sectorul bugetar

Modul în care PSD a promovat miercuri majorarea salariilor din sectorul public, printr-un amendament înghesuit în grabă în legea de aprobare a unei ordonanțe de urgență, demonstrează cel mai bine că PSD și-a calculat și ieșirea de la guvernare, că a înșelat populația tot timpul cu majorări salariale spectaculoase și cu promisiunea că ar fi pregătit o nouă lege a salarizării pe care să o adopte în anul 2015, cu aplicare de la 1 ianuarie 2016.

12 noiembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cât de plină este în realitate tolba financiară lăsată de Victor Ponta

Victor Ponta nu s-a abținut și a mințit chiar și în ultima ședință de guvern pe care a condus-o, neînțelegând nimic din momentele pe care le trăim.

5 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Salarizarea unitară a bugetarilor compromisă de Guvernul Ponta înainte de aprobare în Parlament

Ultimele decizii luate de Guvernul Ponta privind majorarea salariilor unor categorii bugetare compromit proiectul de salarizare a personalului bugetar, considerat un proiect de succes al Guvernului PSD.

3 noiembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cum vrea Victor Ponta să-l compromită pe Liviu Dragnea și ce îi ascunde

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că domnul Liviu Dragnea și-a asumat rolul de a coordona acțiunile Guvernului Ponta, de a fi el adevăratul prim-ministru. Din nefericire pentru proaspătul ales președinte al PSD, Victor Ponta îl împinge pe Liviu Dragnea să facă promisiuni și către cetățeni și către liderii PSD locali, fără a-i pune la dispoziție vreo cifră legată de capacitatea bugetului de a susține promisiunile și fără a-i spune care va fi deficitul bugetar real în anul 2016.

29 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Guvernul Ponta dinamitează bugetul pentru anul 2016 – un singur cadou otrăvit costă 1,62% din PIB-ul anului viitor

Îngrijorările formulate de către Președintele României, domnule Klaus Johannis, pe marginea aventurii fiscal-bugetare a Guvernului Ponta, au fost confirmate prin avertizările delegației Fondului Monetar Internațional privind depășirea tuturor pragurilor de sustenabilitate în anul 2016: scăderi puternice de fiscalitate și venituri, dublate de o creștere nesustenabilă a cheltuielilor publice structurale în următorii doi ani.

22 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Rectificarea bugetară de toamnă s-a decis chiar în timpul Congresului PSD

Chiar dacă Victor Ponta încă mai trăiește visul că ar mai conduce Guvernul României, după constituirea echipei de conducere a PSD, el nu mai este decât un simplu executant al noii conduceri a PSD. Altfel spus, Liviu Dragnea dictează, Victor Ponta execută.

20 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta și Eugen Teodorovici și-au recunoscut neputința

Victor Ponta și Eugen Teodorovici și-au recunoscut în sfârșit vinovăția pentru pierderea a 8 miliarde euro din fondurile europene nerambursabile, deși, prin propaganda de partid a PSD tot încearcă să-i convingă pe români de marile realizări în planul absorbției fondurilor europene gratuite. Cei doi vinovați ar trebui să recunoască și faptul că miliardele de euro pierdute înseamnă locuri de muncă mai puține, salarii mai mici, școli și spitale nemodernizate și tot mai puține lucrări de infrastructură.

14 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)

De ce nu mai iese Victor Ponta să se laude cu cifrele bugetare, având în vedere situația politică dificilă în care se află

Victor Ponta nu a ratat până acum nici o ocazie prin care să folosească datele bugetare pentru a se lăuda cu marile sale performanțe ca prim-ministru, atunci când se găsea în situații dificile din punct de vedere politic. Acum, pentru că cifrele bugetar nu-l mai ajută, ci-l îngroapă și mai rău, nu i-a rămas decât să se apere aruncând cu noroi în adversarii săi politici.

7 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere PNL pe tema modificării Codului muncii

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților a organizat, miercuri, 7 octombrie, o nouă dezbatere publică pe tema inițiativei cetățenești de modificare a Codului muncii (PL-x nr. 577/2015), la care au participat comitetul de inițiativă al legii și parlamentari liberali, printre care domnul Eugen Nicolăescu, doamna Claudia Boghicevici, doamna Cristina Pocora, doamna Florica Cherecheș, domnul Gheorghe Ialomițianu, domnul Gheorghe Udriște, domnul Mircea Toader, domnul Iulian Vladu și domnul Horia Cristian.

7 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta ignoră și încalcă rușinos legea, iar prin propagandă minicinoasă ascunde situația reală a economiei pentru a rămâne la guvernare

Nu ne miră faptul că Victor Ponta guvernează în disprețul total al legii, însă ne-am fi așteptat de la el ca să respecte măcar legile promovate de Guvernul Ponta și votate de majoritatea parlamentară a PSD, care-l susține necondiționat la guvernare.

30 septembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)

Lui Victor Ponta de ce i-a fost frică, nu a scăpat!


Odată cu trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta am aflat cu toții care au fost în realitate intențiile acestuia și scopul urmărit de premier și unii miniștri, atunci când în anul 2012 a pregătit, iar în anul 2013 a implementat, „marea reorganizare” a Autorității Naționale pentru Administrare Fiscală.

22 septembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Deși se laudă că a achitat datoria la FMI, Victor Ponta a îndatorat România cu 19 miliarde euro în trei ani

De mai bine de o săptămână, Victor Ponta rânjește și se laudă în spațiul public susținând că a achitat datoria la F.M.I., mai precis cele aproximativ 2,38 miliarde euro contractate la cele mai mici dobânzi pentru acoperirea deficitelor uriașe din perioada maximă a crizei economice și pentru finanțarea investițiilor publice.

16 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Ref: De ce vrea Victor Ponta un nou acord cu Fondul Monetar Internațional

Nu mai uimește pe nimeni „consecvența” uimitoare a lui Victor Ponta în ceea ce privește acordurile României cu Fondul Monetar Internațional. A criticat primul acord de finanțare din perioada maximă a crizei economice după ce a trecut în opoziție, l-a contestat pe cel de-al doilea, prudențial și chiar i-a gonit pe experții FMI la ultima vizită, atunci când aceștia i-au solicitat cifre concrete asupra măsurilor fiscale anunțate.

11 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
De ce creează impozitul forfetar frisoane unor reprezentanți ai mediului de afaceri?

În ultimele două săptămâni au apărut din nou în spațiul public discuții despre reintroducerea impozitului forfetar. Acest impozit este aplicat cu succes în multe țări din Uniunea Europeană pentru întreprinderile mici, ca o modalitate de simplificare a procedurilor fiscale, de reducere a costului cu administrarea impozitelor și de evitare a eventualelor abuzuri din partea organelor fiscale.

7 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
”Ponta și Teodorovici se dau premianți după 3 ani de repetenție în colectarea veniturilor bugetare”

După ce vreme de trei ani de zile Guvernul Ponta a reușit uluitoarea contraperformanță de a prăbuși încasările bugetare raportate la Produsul Intern Brut, acum, Victor Ponta și Eugen Teodorovici se laudă că au încasări mai mari față de cea mai proastă situație posibilă a finanțelor românești, adică cea din anii 2013-2014.

2 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu(Grup PNL)

Eugen Teodorovici calcă pe urmele lui Victor Ponta

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, în loc să demonstreze românilor și partenerilor noștri europeni că măsurile de relaxare fiscală din Codul Fiscal sunt sustenabile și nu afectează deficitul bugetar, se rezumă să susțină că aceste măsuri sunt foarte bune pentru mediul de afaceri și pentru români.

17 iulie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta a pierdut majoritatea chiar și în propriul guvern

La nici două zile de la revenirea sa pe furiș în țară, Victor Ponta s-a gândit să ascundă mediatic problemele sale cu justiția sub umbrela unui nou scandal, anunțând că va anula ordonanța de urgență prin care s-au majorat indemnizații pentru unele categorii de înalți demnitari.

13 iulie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Ministrul Teodorovici aduce clarificări oficiale: Guvernul Ponta sifonează 30% din banii publici

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a chinuit în fața oamenilor de afaceri să dea impresia că a învățat diferența dintre deficitul cash, deficitul ESA și deficitul structural și s-a bâlbâit atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea care privește măsurile de compensare necesare implementării noului cod fiscal.

8 iulie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Guvernul Ponta vrea să-l bată pe Tsipras la gestiunea defectuoasă a finanțelor publice

A devenit deranjant modul în care Victor Ponta, fie de la Guvern, fie de pe Facebook sau din străinatate minte că economia crește sănătos și se laudă că are excendent bugetar, deși încasările bugetare realizate sunt mai mici cu peste 3 miliarde față de cele programate prin Legea bugetului.

2 iulie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Gheorghe Ialomițianu: Execuția bugetară dezastruoasă crește numărul șomerilor de la o lună la alta și anulează efectele măsurilor de relaxare fiscală

Nici după trei ani de guvernare Victor Ponta nu a abandonat prostul obicei de a subsuma politica fiscal-bugetară obiectivelor politice și electorale ale PSD și salvării sale la guvernare, în funcția de prim-ministru.

24 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cifrele demască evoluțiile negative din economia reală sub guvernarea lui Victor Ponta/ Șomaj în creștere, salarii în scădere

Victor Ponta bate record după record la capitolul manipularea cifrelor statistice, urmărind să-i păcălească pe români că „economia duduie”.

10 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta i-a împrumutat pe români cu peste 54 miliarde de lei, în vreme ce, tot el, face cadouri clientelei PSD din taxele și impozitele plătite de români

Victor Ponta a reușit una dintre cele mai absurde contraperformanțe ale guvernării din ultimii 25 de ani, reușind să crească cu aproape un sfert stocul datoriei publice, doar în anii 2013-2014.

28 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Amnistia fiscală pe care o pregătește Victor Ponta îi împarte pe români în fraieri și șmecheri

Deși Victor Ponta recunoaște că ANAF-ul a aplicat în mod greșit legea privind impozitarea persoanelor fizice care obțin venituri din activități independente sau din alte surse, vrea să-i amnistieze pe cei care nu au plătit sumele datorate și îi sfidează pe cei care și-au achitat în termene obligațiile fiscale, deși știau că au câștig în instanță.

14 mai 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Fobia tânărului socialist Victor Ponta față de investiții îndepărtează România de cel mai important proiect de țară

Pentru că și-a prezentat de scurt timp bilanțul la guvernare, îi reamintim lui Victor Ponta că încă din primele luni de mandat ca prim-ministru a demonstrat tuturor că are o fobie față de investițiile publice.

12 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)

Singurul lucru la care Victor Ponta se pricepe este manipularea cifrelor din execuția bugetară

După 16 noiembrie, Victor Ponta chiar s-a schimbat! Dacă până la alegerile prezidențiale mințea ca să-și ascundă incompetența, după alegerile din toamnă minciunile sale sunt mult mai fine, mai calificate, bazându-se pe manipularea cifrelor bugetare, pentru a da aparența că Guvernul are vreo performanță.

6 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomitianu (Grup parlamentar PNL)
Guvernul Ponta este vinovat pentru situația actuală a retrocedărilor

Victor Ponta, în stilul său mincinos inconfundabil, aruncă toate nerealizările din ultimii trei ani pe vechea guvernare sau pe "greaua moștenire", deși a intrat în al patrulea an de mandat ca prim-ministru, iar această scuză nu mai ține.

29 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomitianu (Grup parlamentar PNL)

Relaxare fiscală marca Ponta: PSD menține supra-acciza pe carburanți și birurile mari pe microîntreprinderi

Victor Ponta a început deja să dilueze promisiunile făcute în fața mediului de afaceri, privind mega-relaxarea fiscală, ordonând majorității politice din Parlament să schingiuiască măsurile care ar fi condus la relansarea economică, crearea de locuri de muncă și îmbunătățirea puterii de cumpărare a populației.

28 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta atacă furibund Curtea de Conturi când aceasta constată derapaje de la politica bugetară și încălcări grave ale legislației financiare

Victor Ponta este nervos pe Curtea de Conturi care dezvăluie, cu subiect și predicat, că promisiunile premierului privind reducerea corupției în utilizarea fondurilor publice au reprezentat doar pură propagandă electorală, căci, în realitate, baronii și clientela PSD prosperă prin utilizarea discreționară a banului public. De la an la an, sumele sifonate din bugetul de stat și bugetele locale cresc cu miliarde de lei.

20 aprilie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cum vrea Victor Ponta să îi transforme pe agenții economici în investigatori fiscali

Victor Ponta a reușit să strecoare în noul Cod Fiscal transmis Parlamentului o prevedere potrivit căreia agenții economici de bună credință trebuie să se transforme în investigatori fiscali pentru a evita sancțiuni din partea organelor fiscale ale ANAF-ului.

15 aprilie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta a blocat chetuieli de 10 miliarde lei pe primul trimestru și se laudă cu excedent bugetar de 4 miliarde lei

Este condamnabil faptul că Victor Ponta va compromite încă o dată unele măsuri fiscale bune, apreciate de mediul de afaceri și de români, prin modul de fundamentare și implementare, măsuri care ar putea asigura o creștere economică robustă, mai multe locuri de muncă și creșterea puterii de cumpărare a populației.

1 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta forțează proiectul Codului fiscal prin proceduri ilegale

Ședința de Guvern extraordinară în cadrul căreia s-a prezentat proiectul de modificare a Codului fiscal a devoalat imediat scopul principal al acestei ședințe - oportunitățile de imagine pentru presă și nimic mai mult. Altfel spus, întreaga campanie pe care o coordonează Victor Ponta în jurul așa-zisei reforme fiscale nu este decât o campanie de imagine costisitoare pentru români, prin care Victor Ponta vinde iluzii atât consumatorilor, cât și agenților economici care așteaptă de astăzi măsuri de relaxare fiscală și nu din anul 2017 sau 2020.

20 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Eșec anunțat al Guvernului Ponta în cofinanțarea proiectelor europene

Victor Ponta și Darius Vâlcov vor să vândă din nou un proiect sortit deja eșecului sub formă de mare victorie în efortul de sprijinire a cu resurse financiare a autorităților locale. Astfel, Guvernul Ponta a decis să ofere împrumuturi din propria pușculiță către autoritățile locale, cu dobânzi importante, pentru asigurarea resurselor de cofinanțare necesare atragerii de fonduri europene.

11 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Reforma fiscală Ponta-Vâlcov majorează impozite și reduce salarii. Ponta aplică în continuare metoda parșivă de a da cu o mână și a lua cu două

La numai câteva ore după ce Partidul Național Liberal a lansat spre dezbatere programul de guvernare, guvernanții Ponta și Vâlcov s-au înghesuit să atace inițiativele noastre, repetând discursul mincinos din campanie prin care avertizau românii că PNL urmărește să taie salarii. Numai că lucrurile stau exact invers: măsurile pesediste vor determina o scădere a salariilor.

3 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Cadourile otrăvite din noul Cod fiscal al lui Victor Ponta

Noul Cod fiscal gândit de Victor Ponta lovește în IMM-uri și în persoanele fizice cu venituri mici. Deși premierul PSD anunță cu surle și trâmbițe mari reduceri de impozite în perioada 2016-2020, el evită să le spună românilor că IMM-urile și persoanele fizice cu venituri mici vor fi obligate să plătească impozite mai mari.

24 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Victor Ponta împarte discreționar banii din Fondul de rezervă ignorând legile adoptate de Parlament/ În 2014, Fondul a fost transformat în buget de campanie electorală pentru candidatul PSD

Victor Ponta dovedește încă o dată că tratează Parlamentul ca pe o anexă a Guvernului pe care îl conduce de aproape trei ani.

17 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PNL)
Guvernul Victor Ponta compromite și în 2015 investițiile publice

La o lună de la aprobarea bugetului de stat pentru anul 2015, Guvernul Ponta recunoaște că investițiile publice cuprinse în buget nu sunt susținute financiar, fiind ca și în ultimii doi ani doar simple promisiuni electorale.

3 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Sub guvernarea lui Victor Ponta românii au avut parte numai de cadouri otrăvite

După aproape trei ani de guvernare Victor Ponta se laudă că România se situează între primele țări ale Uniunii Europene privind creșterea economică, dar uită să le spună românilor de ce o duc mult mai greu față de perioada de recesiune prin care a trecut Romania în perioada 2009-2010.

16 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta atentează la banii copiilor pentru a acoperi dezastrul bugetar din 2014

După dezmățul pe banii publici din campania prezidentială din 2014, Guvernul Ponta s-a gândit să impoziteze orice venit, inclusiv alocațiile de stat pentru copii, pentru a acoperi dezastrul bugetar creat în urma campaniei prezidențiale.

9 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta utilizează banii tăiați de la investiții pentru supravietuirea la guvernare

Execuția bugetară pe primele 11 luni din 2014, precum și ultimele decizii ale Guvernului Ponta arată clar faptul că Victor Ponta a alocat banii tăiați de la investiții publice către baronii PSD, din disperarea de a supraviețui cu orice preț la guvernare.

30 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta încearcă să acopere incompetența la guvernare prin minciună și dezinformare

Este regretabil faptul că, nici după lecția primită în 16 noiembrie 2014, Victor Ponta nu abandonează politica bazată pe minciună și manipulare! Victor Ponta nu a înțeles nimic din acel eșec, mai ales faptul că românii pot citi singuri o lege și nu mai pot fi păcăliți. Așa cum a procedat și înainte de alegeri, Victor Ponta și miniștrii săi încearcă să manipuleze opinia publică prin minciuni sau interpretarea eronată a unor acte normative, doar după bunul lor plac.

29 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta încearcă să se reinventeze politic prin minciuni legate de bugetul pentru anul 2015

Victor Ponta minte când susține ca nu va putea plăti, de la 1 ianuarie 2015, pensiile indexate, salariile și alte drepturi bănești majorare din cauza contestării legii bugetului de stat la Curtea Constituțională, de către grupurile parlamentare PNL.

23 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Guvernul Ponta nu sprijină decât prin vorbe aderarea Republicii Moldova la UE

În dezbaterile asupra Legii bugetului de stat pentru anul 2015, atât în comisii, cât și în plen, majoritatea parlamentară care susține Guvernul Ponta a demonstrat din plin că sprijinul pe care îl acordă Republicii Moldova, în demersul său de aderare la Uniunea Europeană, este doar unul pur declarativ.

20 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițeanu (Grup PDL)
Guvernul Ponta 4 confirmă minciunile Guvernului Ponta 3. Banii din taxa pe stâlp nu merg la bugetele locale.

În toiul anului electoral 2014, "părintele" celebrei taxe pe stâlp, premierul-candidat Victor Ponta s-a angajat că va transfera sumele colectate din acest impozit pe construcții speciale către bugetele administrațiilor publice locale.

17 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Un buget cârpit pentru 2015 - dovada colapsului fiscal-bugetar și a adâncirii românilor în sărăcie

Proiectul de buget "Victor Ponta" pentru anul 2015 reflectă eșecul total al guvernării PSD și prețul pe care-l vor plăti toți românii pentru promisiunile sale fără acoperire din campania electorală. Dacă în cursul anului 2014, Ponta a încercat sistematic să ne păcălească pe toți că "economia duduie" și că nu mai are ce face cu banii din excedentele bugetare, același premier încearcă să ne servească acum un nou set de minciuni pentru anul care vine. Cifrele cuprinse în proiectul de buget pentru 2015, publicat de Ministerul Finanțelor Publice, trădează incompetența Guvernului Victor Ponta și incapacitatea acestuia de a asigura României perspective de dezvoltare

12 decembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Ministrul Finanțelor sfidează Biserica Ortodoxă pentru a crește PIB și veniturile bugetare. Ioana Petrescu ar lega de gâtul damelor de companie câte o casă de marcat.

După ce a mimat tot anul 2014 că se luptă cu evaziunea fiscală, doamna Petrescu a început iarăși să spună lucruri trăznite, de această dată sfidând atât valorile creștine, cât și poziția Bisericii Ortodoxe Române.

11 noiembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Tăriceanu confirmă trocul făcut cu Victor Ponta – să elimine cota unică dacă vrea să fie prim-ministru

După ce ministrul de Finanțe și cel al Bugetului au spus că nu pot prezenta bugetul pe 2015, deoarece noul prim-ministru va veni cu o nouă politică fiscală abia după alegerile prezidențiale, un alt reprezentant din anturajul lui Victor Ponta, și anume Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat că trebuie eliminată cota unică de 16%.

7 noiembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Miniștrii PSD nu țin pasul cu minciunile lui Ponta. Bugetul pentru 2015 rămâne ”acoperit” pentru a nu dezumfla gogoșile candidatului

Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu și ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, refuză în continuare să prezinte datele bugetare pentru 2015, de frică să nu contrazică promisiunile nefondate făcute în campanie de candidatul Victor Ponta.

5 noiembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Excedentul bugetar al lui Victor Ponta s-a construit pe austeritate, tăierea investițiilor și pierderea locurilor de muncă

În doi ani și jumătate de când conduce Guvernul, Victor Ponta a reușit să reducă în mod dramatic puterea de cumpărare a românilor prin politicile absurde de austeritate și prin supraimpozitarea tuturor. Coșul românilor este tot mai gol, locurile de muncă tot mai puține, investițiile publice zac de peste doi ani în rugină, iar Victor Ponta se laudă că are vistieria ticsită de bani și nu știe ce să facă cu ei.

4 noiembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Cum vrea Victor Ponta să îi îmbete cu apă rece pe producătorii de țuică

Victor Ponta pretinde că a eliminat acciza la țuică și la rachiurile din fructe, însă minte, de fapt, producătorii, pentru că le anulează o serie de facilități fiscale de care aceștia beneficiau.

31 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta se laudă cu un excedent bugetar obținut prin sacrificarea economiei și a locurilor de muncă

Victor Ponta raportează un fals succes, spunând că a realizat excedent bugetar pe primele nouă luni din anul 2014, ascunzându-le însă românilor că acest lucru a fost realizat printr-o politică severă de austeritate și nu printr-o îmbunătățire a colectării veniturilor bugetare.

29 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta pregătește românilor o nouă lovitură la buzunar: în 2015 elimină cota unică și majorează de până la 8 ori alte impozite și taxe

Victor Ponta refuză să prezinte românilor cifrele bugetare pentru 2015 deoarece acestea se bazează pe eliminarea cotei unice, pe introducerea impozitului progresiv și pe majorarea celorlalte impozite și taxe. Ponta știe că, dacă românii vor afla ce vrea să facă, nu mai are nici o șansă în alegerile prezidențiale.

24 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta a pregătit scumpirile pentru anul viitor. Facturile vor fi calculate la un curs valutar aberant de 4,83 lei pentru un euro

Deși Victor Ponta le promite românilor o viață mai bună în 2015, în realitate, de la 1 ianuarie 2015, toate facturile vor crește ca urmare a utilizări metodei artificiale de calcul a accizei la carburanți, energie electrică și gaze naturale.

21 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Statistica românească confirmă corigența lui Victor Ponta la economie

În luna august 2014 Institutul Național de Statistică ne-a confirmat faptul că Victor Ponta este corigent la economie. În această lună marea majoritate a indicatorilor macroeconomici arată că economia României se scufundă rapid și sigur sub guvernarea lui Victor Ponta.

14 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Socialistul Ponta a mai gripat un motor al economiei - Industria

Datele publicate recent de Institutul Național de Statistică ne arată că sub guvernarea Victor Ponta și industria este în cădere, înregistrând în luna august 2014 o reducere de 12,3% față de luna iulie din acest an.

8 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Victor Ponta guvernează împotriva românilor. O confirmă statistica europeană

În luna august 2014, România a ajuns pe primul loc în Uniunea Europeană la scăderea volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul, după ce în luna iulie a acestui an s-a situat pe locul al doilea. Datele furnizate de Eurostat arată că, în august 2014, volumul cifrei de afaceri privind comerțul cu amănuntul a înregistrat o scădere de 0,6% față de luna precedentă.

6 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
La a doua rectificare, Victor Ponta și-a dat un cadou de 500 milioane lei

În condițiile încasărilor proaste, premierul Ponta a reușit să facă rost de aproximativ 2 miliarde de lei pentru clienții PSD, sacrificând educația, sănătatea, agricultura și absorbția fondurilor europene. Efectul va fi unul cert: locuri de muncă tot mai puține, o populație tot mai săracă și mai lipsită de șanse, dar o baronime PSD tot mai prosperă.

30 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
A doua rectificare bugetară a anului este pozitivă doar pentru clientela politică a lui Ponta, nu pentru români

Victor Ponta continuă să-i mintă pe români, spunându-le că va face în curând o rectificare bugetară pozitivă și va aloca mai mulți bani pentru domenii care au nevoie de sprijin. În realitate, și de această dată vom avea parte de o rectificare negativă, pentru că încasările pe primele opt luni ale anului înregistrează un minus de 8 miliarde de lei față de prevederile bugetare. Nu este prima dată când Victor Ponta vrea să îi păcălească pe români că negrul este alb și că economia duduie, iar românii nu mai pot de bine.

23 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Eugen Nicolăescu (Grup PNL) și Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) vor susține marți, 9 septembrie, începând cu ora 15.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, etajul 2). Tema conferinței vizează depunerea moțiunii simple cu titlul „Ministerul MTO – Minciună, Taxare, Oprirea economiei”.

9 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL
Moțiunea simplă „Ministerul M.T.O. – Minciună, Taxare, Oprirea economiei”

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL, împreună cu deputatul PDL Gheorghe Ialomițianu, au prezentat marți, 9 septembrie, într-o conferință de presă, moțiunea simplă cu titlul „Ministerul M.T.O. – Minciună, Taxare, Oprirea economiei”, care a fost semnată de 108 deputați ai Alianței Creștin-Liberale (73 deputați PNL, 35 deputați PDL).

9 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
INS continuă să manipuleze opinia publică și nu suflă o vorbă despre intrarea României în recesiune/ Solicit demisia întregii conduceri a Institutului Național de Statistică

Institutul Național de Statistică a devenit principalul agent electoral al lui Victor Ponta, prin faptul că se chinuie în fiecare zi, prin manipularea datelor, să demonstreze românilor că negrul este alb, că de fapt economia ”duduie”, că PIB-ul crește, că șomajul aproape a dispărut și că numai noi nu pricepem acest trend pozitiv al economiei românești. Este păcat că domnul Tudorel Andrei a devenit un alt Mirel Palada al Guvernului României, un manipulator care compromite statistica națională doar pentru a da satisfacții lui Victor Ponta.

4 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)

Acciza lui Victor de 4,738 lei pentru un euro – dezastru economic și bugetar, dar oxigen pentru evazioniști
28 august 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
Execuția bugetară pe primele 7 luni din 2014 arată dezastrul guvernării Ponta

Victor Ponta se laudă cu un deficit bugetar foarte mic, de 0,15% din PIB, însă uită să le spună românilor că acest lucru a fost realizat prin tăierea investițiilor publice, sacrificând mii de locuri de muncă din sectorul privat. Cel mai afectat domeniu de activitate, în urma tăierii investițiilor publice, este sectorul construcțiilor care a înregistrat un declin de peste 10% în primul semestru din acest an.

27 august 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și domnul deputat Gheorghe Ialomițianu, vor susține miercuri, 23 aprilie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

22 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)

Parlamentarii Partidului Democrat Liberal depun astăzi o propunere legislativă pentru eliminarea impozitului și contribuțiilor aferente veniturilor din activitățile agricole, silvice și din piscicultură obținute de persoanele fizice.

26 martie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu domnul deputat Gheorghe Ialomițianu vor susține miercuri, 26 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă cu tema „Propunerea legislativă pentru eliminarea impozitului și contribuțiilor aferente veniturilor din activitățile agricole” (sala „Spiru Haret”, nivel P).

25 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Claudia Boghicevici împreună cu domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL), vor susține miercuri, 19 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă pe tema măsurilor fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri (sala „Spiru Haret”, nivel P).

19 martie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL)
USL a mărit veniturile clientelei de partid din consiliile de administrație ale companiilor de stat

PDL condamnă decizia USL de a majora veniturile membrilor adunărilor generale ale acționarilor și consiliilor de administrație din companiile de stat, a declarat, astăzi, deputatul PDL Gheorghe Ialomițianu, coordonator al portofoliului Finanțelor în Guvernul alternativă PDL.

22 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL
PDL propune facilități fiscale pentru firmele care au de încasat bani de la stat

Partidul Democrat Liberal a depus astăzi, 16 octombrie, la Parlament, o propunere legislativă privind amânarea la plată a obligațiilor fiscale datorate de operatorii economici care nu încasează creanțele la termenul de scadență de la instituțiile publice.

16 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Gheorghe Ialomițianu și Tinel Gheorghe (Grupul parlamentar al PDL) vor susține miercuri, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P). Temele abordate vor fi inițiativa legislativă privind acordarea de facilități firmelor care au de încasat bani de la Stat și Ordonanța de urgență a Guvernului nr.43/2013 privind unele măsuri pentru dezvoltarea și susținerea fermelor de familie și facilitarea accesului la finanțare al fermierilor.

16 octombrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul și domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) susțin joi, 3 octombrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă având ca teme rectificarea bugetară și prezentarea a cinci motive pentru care ministrul Varujan Vosganian trebuie demis (sala "Spiru Haret", nivel P).

3 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PDL
USL sacrifică economia apărându-și infractorii. PDL cere demisia miniștrilor Vosganian și Dragnea

USL are drept singur scop apărarea propriei mafii, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul, care a cerut demisia miniștrilor pe care PNL și PSD vor să îi ferească de justiție - Varujan Voganian și Liviu Dragnea. "USL sacrifică economia și, implicit, țara, dacă acest cuvânt mai are vreo semnificație pentru Ponta și USL. Încăpățânarea USL de a submina justiția este revoltătoare. În numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justiției - cazurile Vosganian și Dragnea. Propria mafie și apărarea ei cu orice preț sunt mai importante decât orice, chiar și decât propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian și a lui Liviu Dragnea", a declarat Andreea Paul.

3 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Raluca Turcan și domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) susțin miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă având ca temă bursa întreprinzătorului (sala "Spiru Haret", nivel P).

25 septembrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL
PDL propune facilități fiscale pentru investitorii care susțin burse profesionale sau contracte de cercetare

PDL a depus, astăzi, 25 septembrie a.c., o inițiativă legislativă de stimulare a învățământului profesional, universitar și a cercetării științifice prin modificarea Codului Fiscal astfel încât cheltuielile cu bursele acordate elevilor și studenților de către mediul privat să devină deductibile, în condiția în care se obține o certificare de competență în domeniul de activitate a angajatorilor.

25 septembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Lucian Bode și Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) vor susține miercuri, 18 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă având ca temă proiectul Roșia Montană și Scrisoarea către Fondul Monetar Internațional (sala"Spiru Haret", nivel P).

17 septembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Maria Andreea Paul și domnul deputat Gheorghe Ialomițeanu (Grupul parlamentar al PDL) vor susține marți, 14 mai, începând cu ora 14.30, o conferință de presă cu tema "Rompetrol" (sala "Spiru Haret", nivel P).

14 mai 2013
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 18 juin 2024, 21:39
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro