Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
Liens:
www.soriniacoban.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Sorin-Avram Iacoban > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Sorin-Avram IACOBAN
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin Avram Iacoban (Grup PSD)
Anul școlar 2016-2017, un nou început!

Dragi elevi, părinți și cadre didactice, deși niciodată vacanța nu este suficientă, așteptăm toți, cu nerăbdare, unul din cele mai importante evenimente ale toamnei, începutul anului școlar. Din păcate, deși nu pot fi fizic alături de voi și anul acesta, începutul de an școlar mă preocupă din mai multe motive.

12 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin Avram Iacoban (Grup PSD)
Guvernul tehnocrat în “derivă politică”

Odată cu introducerea în procedură parlamentară a O.U.G. 43/2016 și a O.U.G. 20/2016, s-au putut trage concluzii pertinente cu privire la haosul ce stăpânește actualul Cabinet de miniștri în materia salarizării din sectorul bugetar. Deși cele două acte normative privesc salariații din domeniul bugetar, destinatarii actului normativ au avut un rol profund decorativ, neținându-se cont de semnalele pe care ei le-au tras cu privire la imposibilitatea de aplicare a celor două acte normative.

12 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Sorin Avram Iacoban (Grup PSD)
24 Ianuarie, sărbătoare legală și zi liberă pentru toți românii

Marți, 06.09.2016, Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, a votat, în plenul său, PLX 892/2015 privind declararea ca zi nelucrătoare a datei de 24 ianuarie.
7 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin Iacoban (Grup PSD)
Tehnocrația discriminării

Declarațiile scandaloase ale membrilor Guvernului tehnocrat sunt de necontenit, cea mai recentă este cea a domnului ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Marius Bostan, care afirmă că pentru ridicarea calității învățământului ar trebui ca părinții să plătească, lunar, taxe de școlarizare de 100 de lei, că gratuitatea învățământului este o reminiscență comunistă și că justificările profesorilor reprezentate de salariile mici sunt o imbecilitate.

29 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, domnul deputat Sorin Avram Iacoban (Grup PSD)

Marți, 15 martie, a avut loc ședința reunită a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport și Comisiei pentru muncă și protecție socială, pentru dezbaterea celor trei propuneri legislative aflate pe ordinea de zi și elaborării rapoartelor comune asupra acestora.

15 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, domnul deputat Iacoban Sorin Avram (Grup PSD)

Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a dezbătut, în ședința de marți, 1 martie, propunerea legislativă privind modificarea art. 18 alin. 2 din Legea 1/2011, având ca obiect studiul disciplinei religiei, în vederea întocmirii raportului.

2 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Sorin Avram Iacoban (Grup PSD)

Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din cadrul Camerei Deputaților și-a suspendat astăzi, 24 februarie 2015, ședința, din lipsă de cvorum.

24 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport

Marți, 23 septembrie, Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților a fost gazda unei delegații parlamentare din Kenia, compusă din deputații dr. Susan K. Chebet și Joseph Gitari. La discuțiile care au avut loc cu această ocazie, partea română a fost reprezentată de deputatul Sorin Avram Iacoban, vicepreședinte, de deputatul Victor Cristea, secretar, și de deputatul Ion Eparu, membru al acestei comisii.

23 septembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Sorin Iacoban (Grup PSD)
Traian Băsescu premeditează o lovitură împotriva ,,Statului de drept”

Dragi colegi, ultimele declarații ale președintelui nelegitim Traian Băsescu întrunesc, fără echivoc, elementele constitutive ale unor infracțiuni din Codul Penal. Am spus Președinte nelegitim, deoarece vă reamintesc că Hotărârea nr. 33 din 6 iulie, de suspendare a domniei sale, nu a fost revocată de Parlamentul României.

15 aprilie 2014 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 25 juillet 2024, 3:00
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro