Curriculum Vitae
Press releases
Interviuri
Photo gallery
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
2008-2012 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Sanda-Maria Ardeleanu > Press releases Versiunea pentru printare

Sanda-Maria ARDELEANU
Press releases

În data de 15 iunie 2016, a avut loc o întrevedere, la Palatul Parlamentului, a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF) cu o delegație a Institutului Francez în România.
17 iunie 2016 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport
privind convorbirile avute de delegația Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților cu reprezentanți ai comitetului omolog din Parlamentul elen

Luni, 13 iunie 2016, a avut loc, la Atena, întrevederea delegației Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, formată din domnul deputat Dragoș Gabriel Zisopol, reprezentantul în Parlamentul României al uniunii Elene din România și vicepreședinte al comisiei, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu (PNL) și domnul deputat Petru Andea (PSD), membri ai comisiei, cu omologi din Comitetul pentru cultură și educație din Parlamentul elen.

15 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

La invitația doamnei deputat Sanda-Maria Ardeleanu, Președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, a avut loc, în data de 17 mai 2016, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu o delegație francofonă formată din domnul Cédric Villani, directorul Institutului Henri-Poincaré, laureat al medaliei Fields 2010, domnul Fabien FLORI, Director regional al Biroului Europa Centrala și de Est al Agentiei Universitare a Francofoniei-AUF cu sediul la București.

20 mai 2016 detalii
În semn de solidaritate cu poporul belgian, astăzi, 30 martie 2016, a fost depusă la Ambasada Regatului Belgiei în România, o coroană de flori, în numele Președintei Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei-APF, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu și a membrilor Delegației.
30 martie 2016 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Sanda Maria Ardeleanu (Grup PNL)

În ziua de marți, 22 martie 2016, a avut loc, la Palatul Cotroceni, ceremonia dedicată Zilei Internaționale a Francofoniei, la invitația președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis.

23 martie 2016 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ

La invitația prof. univ. DHC Sanda-Maria Ardeleanu, deputat de Suceava și Președintă a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, în perioada 22-24 octombrie 2015, Directorul Birolui Regional pentru Europa Centrală și de Est al Organizației Internaționale a Francofoniei, doamna Chantal Moreno, se află într-o vizită de lucru la Suceava.

23 octombrie 2015 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 17 septembrie 2015, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu, membră a Comisiei pentru învățământ, tineret și sport, Președintă a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF), fondator și secretar al Grupului parlamentar de prieteniei cu Confederația Elvețiană, a participat, alături de membri ai Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, la o întrevedere cu o delegație elvețiană, condusă de Excelența Sa domnul Jean-Hubert Lebet, Ambasadorul Elveției la București, și de doamna Anne-Lise Cattin Hennin, Adjunct al Misiunii elvețiene la București.

17 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 17 septembrie 2015, Președinta Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF), doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu, împreună cu domnul deputat Daniel-Stamate Budurescu, membru al Delegației române la APF, a participat la un dejun de lucru cu membrii Asociației ADAMY din Franța (fomată din foști primari și parlamentari din trei departamente ale Franței: Yvelines, Chartres și Haute Normandie).

17 septembrie 2015 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 18 mai 2015 a avut loc, la Ministerul Afacerilor Externe, Reuniunea bursierilor "Eugen Ionescu ".

18 mai 2015 detalii | fotografii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind vizita de lucru la Suceava a domnului Fabien Flori, Director regional, Biroul Europa Centrală și de Est, Agenția Universitară a Francofoniei

Directorul BECO-AUF, domnul Fabien Flori, a desfășurat, joi, 7 mai 2015, la Suceava, o vizită de lucru în cadrul căreia a participat la mai multe întâlniri cu studenții, profesorii și conducerea Universității "Ștefan cel Mare" Suceava.

7 mai 2015 detalii | fotografii
COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 18-21 noiembrie 2013, a avut loc, la Chișinău, cea de-a XXVI-a sesiune a Adunării Regionale Europa a Adunării Parlamentare a Francofoniei-APF, la invitația Delegației Parlamentului Republicii Moldova la APF.

26 noiembrie 2013 detalii | fotografii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 20 july 2024, 19:27
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro