Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (sen.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ben-Oni Ardelean > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ben-Oni ARDELEAN
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Marți, 3 decembrie 2019, doamna Biró Rozália-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputatilor, a avut o întâlnire cu delegația Comisiei pentru armonizare cu Uniunea Europeană din Marea Adunare Națională a Republicii Turcia. La întâlnire au mai participat doamna deputat Natalia Intotero și domnii vicepreședinți Ben-Oni Ardelean și Horia Nasra.

4 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)
Participarea la PESC/PSAC a președintelui Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților

Președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, deputatul UDMR, Biro Rozalia-Ibolya, și vice-președintele Comisiei, deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, au participat la Conferința Interparlamentară privind politica Externă și de Securitate Comună și Politica de Securitate și Apărare Comună (PESC/PSAC), organizată de Parlamentul Finlandei, la Helsinki, în perioada 4-6 septembrie, ca parte a dimensiunii parlamentare a Președinției finlandeze a Consiliului Uniunii Europene.

11 septembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Comisia pentru politică externă a Camerei Deputaților, condusă de doamna Biro Rozalia-Ibolya, a avut, joi, 7 martie, o întrevedere cu delegația germană din Bundestag, în marja celei de a XIV-a Conferințe Interparlamentare privind Politica Externă și de Securitate Comună și Politica de Securitate și Apărare Comună (PESC/PSAC), organizată de Comisiile pentru politică externă și Comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Senatului și Camerei Deputaților, precum și Comisia pentru afaceri externe din Parlamentul European.

11 martie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

Conducerea Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților a avut, joi, 7 martie, o întrevedere cu delegația Turciei, în marja celei de a XIV-a Conferințe Interparlamentare privind Politica Externă și de Securitate Comună și Politica de Securitate și Apărare Comună (PESC/PSAC), organizată de Comisiile pentru politică externă și Comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Senatului și Camerei Deputaților, precum și Comisia pentru afaceri externe din Parlamentul European. La întâlnire au participat președintele Comisiei, doamna Biro Rozalia-Ibolya, vicepreședintele Comisiei, Ben Oni Ardelean și secretarul Mirela Furtună.

11 martie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

În perioada 14-18 mai 2018, o delegație a Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților a efectuat o vizită în Republica Federală Germania, la Berlin și Wiesbaden.

22 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben-Oni Ardelean, întrevedere cu Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ben-Oni Ardelean, a primit marți, 20 februarie 2018, o delegație formată din Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova la București și Valeriu Turea, prim-colaborator în cadrul Ambasadei Republicii Moldova la București. Totodată, la această întrevedere au participat și deputații Robert Sighiartău, Dumitru Mihalescul și Costel Alexe. Vizita survine ca urmare a preluării de către Iurie Leancă, la 10 ianuarie 2018, a mandatului de viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova.

20 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)

Miercuri, 27 septembrie, în ședința Birourilor permanente reunite, am solicitat prezența premierului Mihai Tudose în fața plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, pentru a putea răspunde punctual la ceea ce s-a întreprins de către instituțiile care se află în subordinea domniei sale pentru a preveni situația în care au ajuns românii din Ucraina.

27 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Ben-Oni Ardelean (Grup PNL)
Limitarea drepturilor minorităților etnice îndepărtează Ucraina de valorile europene
Decizia Parlamentului ucrainean de a restrânge drepturile minorităților în privința educației îndepărtează țara vecină de valorile Uniunii Europene. În calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților sunt îngrijorat de faptul că tinerii românii din Ucraina sunt în pericol de a-și pierde treptat identitatea, fapt ce pune între paranteze chiar tratatul de bună-vecinătate dintre România și Ucraina.

Noua lege a educației din Ucraina, practic, va restriciona drastic învățământul cu predare în limba minorităților și, prin urmare, îl va afecta și pe cel cu predare în limba română. [...]

8 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO a avut loc la Tbilisi, în perioada 26-29 mai 2017, la aceasta participând, din partea Delegației Parlamentului României la AP NATO (Camera Deputaților), domnii deputați Adrian-Remus Borza, Ben-Oni Ardelean, Costel Lupașcu, Mihai-Valentin Popa și Andrei Pop.

29 mai 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 24 mai 2024, 9:34
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro