Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea-Gheorghe Drăghici > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mircea Drăghici (Grup PSD)

Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici a anunțat că, în baza discuțiilor de la grupul parlamentar, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost însărcinat de către prim-ministrul Victor Ponta, în cadrul întâlnirilor premergătoare ședinței de guvern, să identifice și să asigure în construcția bugetării europene din perioada 2014-2020 fondurile necesare pentru începerea lucrărilor pentru autostrada Pitești - Sibiu în cadrul culoarului IV Pan european.

"Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va identifica bugetul necesar construirii autostrăzii Pitești - Sibiu, în cadrul culoarului IV Pan european. Lucrările vor începe de anul viitor, cu exproprierile de teren. Pe măsură ce acest proces va înainta și terenurile vor intra la dispoziția constructorilor, vor putea fi amenajate și șantierele și vor începe lucrările de execuție. Așadar, va fi respectat calendarul POS Trans - Programul Operațional Sectorial Transport convenit la momentul aderării. Pentru Argeș este o veste extrem de importantă și cred că este o dovadă că Guvernul Ponta a ținut cont de necesitățile economice ale acestui proiect. Consider că este o victorie a conlucrării parlamentarilor de Argeș, Vâlcea și Sibiu, a autorităților județene și locale, a agenților economici, și vreau să subliniez aici rolul Dacia, precum și a mijloacelor media care au sperat că lucrările nu vor fi abandonate și au acționat rapid într-un efort comun", a menționat Chestorul Camerei Deputaților.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 8:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro