Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Le Parlement de la Roumanie > Délégations > APCEMN > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Delegation du Parlement de la Roumanie à l'Assemblee parlementaire de la Cooperation economique à la mer Noire
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la lucrările celei de-a 48-a Adunări Generale a APCEMN
(Belgrad, 29 noiembrie -1 decembrie 2016)

În perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2016, au avut loc la Belgrad, în organizarea Adunării Naționale a Republicii Serbia, lucrările celei de-a 48-a Adunări Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la care au participat delegațiile parlamentare din Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia și Ucraina, reprezentanții organismelor înrudite ale OCEMN, membri ai unor organizații parlamentare internaționale care dețin statut de observator la APCEMN și alți invitați cu statut special ai Organizației.

5 decembrie 2016 detalii
Lucrările celei de a 47-a reuniuni a Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) au avut loc în această dimineață, la Palatul Parlamentului, și au fost prezidate de domnul deputat Ionuț Vulpescu, președintele Comisiei APCEMN.
25 octombrie 2016 detalii | fotografii
  Comunicat de presă

Cea de a 47-a reuniune a Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) va avea loc la București, în perioada 25-26 octombrie 2016.

21 octombrie 2016 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunile Comisiei politice și pentru probleme juridice și Comisiei economice, comerciale, tehnologice și de mediu ale APCEMN (Antalya, 5-6 octombrie 2016)

Domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat în Antalya, în perioada 5-6 octombrie 2016, la cea de-a 48-a reuniune a Comisiei politice și pentru probleme juridice a APCEMN.

14 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la reuniunile Comisiei politice și pentru probleme juridice și Comisiei economice, comerciale, tehnologice și de mediu ale APCEMN (Antalya, 5-6 octombrie 2016)

Domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat în Antalya, în perioada 5-6 octombrie 2016, la cea de-a 48-a reuniune a Comisiei politice și pentru probleme juridice a APCEMN.

Cu această ocazie au fost dezbătute și adoptate cu unanimitate de voturi proiectul de raport și proiectul de recomandare cu tema "Rolul religiei în lupta împotriva terorismului și extremismului" și s-a discutat despre întărirea statutului APCEMN. [...]

12 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la a 47-a Adunare Generală a APCEMN (Moscova, 28-30 iunie 2016)

În perioada 28-30 iunie 2016, a avut loc la Moscova, cea de-a 47-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la care au participat delegațiile parlamentare din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Grecia, Moldova, România, Rusia, Serbia și Turcia, reprezentanții organismelor înrudite ale OCEMN, membri ai unor organizații parlamentare internaționale care dețin statut de observator la APCEMN și alți invitați cu statut special ai Organizației.

5 iulie 2016 detalii
Domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat la Atena, în perioada 23-24 mai 2016, la cea de-a 47-a reuniune a Comisiei politice și pentru probleme juridice a APCEMN
26 mai 2016 detalii | fotografii
Domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și domnul Ioan Vulpescu, președintele Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN, au participat la Istanbul, în data de 11 mai 2016, la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN.
11 mai 2016 detalii | fotografii
Participarea domnului deputat Vlad Nistor, din partea APCEMN, la Seminarul Grupului special al AP NATO pentru Mediterana și Orientul Mijlociu (Maroc, 20-22 aprilie 2016)
26 aprilie 2016 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la lucrările celei de-a 8-a Adunări Plenare a Adunării Parlamentare Asiatice
(Phnom Penh, Cambodgia, 7-12 decembrie 2015)

Domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a fost desemnat din partea APCEMN, să participe, la lucrările celei de-a 8-a Adunări Plenare a Adunării Parlamentare Asiatice (APA), care s-au desfășurat la Phnom Penh, Cambodgia, în perioada 7-12 decembrie 2015. De asemenea, din partea APCEMN a participat și domnul Asaf Hajiyev, Secretarul General al APCEMN.

17 decembrie 2015 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la a 46-a Adunare Generală a APCEMN (București, 25-27 noiembrie 2015)

În perioada 25-27 noiembrie 2015, au avut loc la București lucrările celei celei de-a 46-a Adunări Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

2 decembrie 2015 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la Reuniunea comună a Comisiei Permanente a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) cu Comitetului Înalților Funcționari ai Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN) și Reuniunea Grupului de lucru privind Regulile de Procedură ale APCEMN (Istanbul, 5 noiembrie 2015)

5 noiembrie 2015 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN (Tirana-Albania, 18 - 21 octombrie 2015)

Domnul Ioan Vulpescu, ministrul culturii, președintele Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și domnul prof. dr. Vlad Nistor, șeful Delegației Parlamentului României la APCEMN, au participat la Tirana, în perioada 19-20 octombrie 2015, la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN.

21 octombrie 2015 detalii | fotografii
   COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN (Tirana-Albania, 19 - 20 octombrie 2015)

În perioada 19-20 octombrie 2015, va avea loc la Tirana (Albania), în organizarea Parlamentului albanez, reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la care vor participa domnii deputați Vlad Nistor (PNL), șeful Delegației Parlamentului României la APCEMN, membru al Comisiei politice și pentru afaceri juridice a Adunării și Ioan Vulpescu (PSD), ministrul culturii, președintele Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN.

19 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunile comisiilor de specialitate ale APCEMN (Varna – Bulgaria, 5-6 octombrie 2015)

În perioada 5-6 octombrie 2015, vor avea loc la Varna (Bulgaria), în organizarea Parlamentului bulgar, reuniunile Comisiei politice și pentru afaceri juridice și Comisiei economice, comerciale, tehnologice și pentru probleme de mediu ale Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

1 octombrie 2015 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind întrevederea dintre domnul deputat Vlad Nistor, Șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre (APCEMN), cu domnul ambasador Michael Christides, Secretar General al Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN) (București, 17 septembrie 2015)

Joi, 17 septembrie 2015, domnul deputat Vlad Nistor, Șeful Delegației Parlamentului României la APCEMN, a avut o întrevedere, la Palatul Parlamentului, cu domnul Ambasador Michael Christides, Secretar General al OCEMN.

17 septembrie 2015 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ

privind participarea la lucrările celei de-a 45-a Adunări Generale a APCEMN (Chișinău, 8-10 iunie 2015)

În perioada 8-10 iunie 2015, vor avea loc la Chișinău, în organizarea Parlamentului Republicii Moldova, lucrările celei de-a 45-a Adunări Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

8 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comisiei politice și pentru afaceri juridice a APCEMN
(Baku, Azerbaidjan, 5-6 mai 2015)

În perioada 5-6 mai 2015, va avea loc, la Baku (Azerbaidjan) în organizarea Parlamentului azer, reuniunea Comisiei politice și pentru afaceri juridice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

28 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Grupului de lucru privind Regulile de procedură ale APCEMN (Istanbul, 2-3 martie 2015)

În perioada 2-3 martie 2015, va avea loc, la Istanbul, în organizarea Secretariatului Internațional al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), reuniunea Grupului de lucru privind Regulile de Procedură ale APCEMN.

2 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 44-a Sesiune Plenară a APCEMN (Atena, 8-9 decembrie 2014)

În perioada 8-9 decembrie 2014, urmează să se desfășoare la Atena, în organizarea Parlamentului elen, cea de-a 44-a Sesiune Plenară a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

5 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea comună APCEMN-OCEMN (Istanbul, 20 octombrie 2014)

În ziua de 20 octombrie 2014, urmează să se desfășoare la Istanbul, în organizarea Secretariatului Internațional Permanent (PERMIS) al OCEMN, reuniunea comună a Comisiei Permamente a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) cu Comitetul Înalților Funcționari din Statele Membre ale Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

20 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN (Erevan, 16-17 septembrie 2014)

În perioada 16-17 septembrie 2014, va avea loc, la Erevan (Armenia), în organizarea Delegației parlamentare armene la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre APCEMN), reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

16 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 43-a Sesiune plenară a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) (Atena, 12-14 mai 2014)

În perioada 12-14 mai 2014, urmează să se desfășoare la Atena, în organizarea Președinției-în-exercițiu elene a APCEMN lucrările celei de-a 43-a Sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

12 mai 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
(Antalya - Turcia, 9-10 aprilie 2014)

În perioada 9-10 aprilie 2014, urmează să se desfășoare la Antalya (Turcia), reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), la invitația Delegației parlamentare turce la APCEMN.

9 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comisiei politice și pentru probleme juridice a APCEMN
(Moscova, 26-27 martie 2014)

În perioada 26-27 martie 2014, va avea loc, la Moscova, reuniunea Comisiei politice și pentru probleme juridice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

24 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Vulpescu (Grup PSD)
Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a fost ales președinte al Comisiei pentru cultură și educație a Adunării Parlamentare de Cooperare Economică la Marea Neagră

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu, membru al Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, a fost ales președinte al Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare de Cooperare Economică a Mării Negre. Alegerea sa a avut loc în cadrul Comisiei de Cultură a APCEMN, care se desfășoară la Tbilisi, Georgia.

18 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la lucrările celei de-a 42-a Adunări Generale a APCEMN (Tbilisi - Georgia, 17-19 decembrie 2013)

În perioada 17-19 decembrie 2013, urmează să se desfășoare la Tbilisi, în organizarea Parlamentului georgian și a Președinției-în-exercițiu georgiene a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), cea de-a 42-a Adunare Generală a APCEMN.

16 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea comună a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) cu Consiliul Național al Republicii Slovacia

În perioada 20-22 noiembrie 2013, urmează să se desfășoare la Bratislava, o reuniune comună a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) cu Consiliul Național al Republicii Slovacia (Parlamentul slovac).

20 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea comună APCEMN-OCEMN (Istanbul, 21 octombrie 2013)

În ziua de 21 octombrie 2013, va avea loc, la Istanbul, în organizarea Secretariatului Internațional Permanent al Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN), reuniunea comună a Comisiei Permanente a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) cu Comitetul Înalților Funcționari ai OCEMN.

17 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vlad Nistor (Grup PNL)

În perioada 9-11 iulie 2013 a avut loc la Sofia, cea de-a 41-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) unde am participat alături de domnul deputat Ioan Vulpescu, membru al delegației, la lucrările acesteia.

18 iulie 2013 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 9-11 iulie 2013, se desfășoară la Sofia cea de-a 41-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

9 iulie 2013 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 41-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN)
(Sofia, 9 -11 iulie 2013)

Delegația parlamentară română la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), va participa la cea de-a 41-a Adunare Generală a APCEMN, care va avea loc, la Sofia, în perioada 9-11 iulie 2013.

1 iulie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind reuniunea Comisiei politice și pentru probleme juridice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN)
(Bruxelles - 25 aprilie 2013)

În ziua de 25 aprilie 2013, va avea loc la Bruxelles, reuniunea Comisiei politice și pentru probleme juridice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

24 aprilie 2013 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) (Chișinău – 26-27 martie 2013)

În cadrul reuniunii Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, care a avut loc la Chișinău, în perioada 26-27 martie 2013, domnul deputat Ionuț Vulpescu (PSD) a fost ales vice-președinte al comisiei.

26 martie 2013 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN)
(Chișinău 26-27 martie 2013)

În perioada 26-27 martie 2013, va avea loc la Chișinău, reuniunea Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

21 martie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind reuniunea extraordinară a Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) (Istanbul - 26 februarie 2013)

În ziua de 26 februarie 2013, va avea loc la Istanbul, reuniunea extraordinară a Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), dedicată aniversării a 20 de ani a Organizației, cu tema: "APCEMN -Experințe anterioare și perspective de viitor".

21 februarie 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 13 juin 2024, 3:08
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro