Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APCEMN > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre
Comunicat de presa din 09 februarie 2009
COMUNICAT DE PRESĂ ^

Vizita la București a reprezentanților Secretariatului internațional al APCEMN

Camera Deputaților deține în numele Parlamentului României Președinția în exercițiu a Adunării parlamentare pentru Cooperare economică la Marea Neagră, pentru o perioadă de șase luni.
Pe perioada exercitării Președinției, Camera Deputaților are onoarea de a găzdui și organiza cea de a-33-a Sesiune plenară a APCEMN.
Cea de a 33-a Sesiune plenară a Adunării parlamentare pentru Cooperare economică la Marea Neagră (APCEMN), se va desfășura la Palatul Parlamentului, în București, în perioada 11-13 iunie 2009, sub Președinția doamnei Roberta Alma Anastase, Președinta Camerei Deputaților, Președinta în exercițiu a APCEMN.
Tema dezbaterilor generale din cadrul Sesiunii plenare va aborda un subiect de actualitate și de mare interes nu numai pentru statele membre din regiunea Mării Negre: "Strategii și politici care vizează diminuarea consecințelor crizei economice și financiare în statele membre APCEMN".
În pregătirea acestui eveniment, în perioada 15-17 februarie 2009, vor sosi la București, pentru o vizită de lucru, domnul Alexey Kudriavtsev, Secretar general și domnul Igor Bolboceanu, Secretar general adjunct la Secretariatul internațional al APCEMN.
Luni, 16 februarie 2009, ora 9.30 oaspeții vor avea o întrevedere cu domnul Gheorghe Barbu, Secretarul general al Camerei Deputaților.
În cursul aceleași zile, la ora 17.30, înalții funcționari ai Secretariatului internațional al APCEMN vor fi primiți de doamna Roberta Alma Anastase, Președinta Camerei Deputaților, Președinta în exercițiu a APCEMN.

Direcția de relații parlamentare cu țările europene, America de Nord și organismele multilaterale ale acestora

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 25 iunie 2024, 10:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro