Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > ICE-DP > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Inițiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

La Roma (Italia) a avut loc, în perioada 7 – 8 noiembrie 2019, Adunarea Parlamentară a Inițiativei Central Europene – Dimensiunea Parlamentară (ICE-DP), reuniune în cadrul căreia deputatul UDMR, doamna BIRÓ Rozália - Ibolya, care a condus Delegația Parlamentului României la ICE-DP, a fost aleasă în funcția de Președinte al Comisiei generale pentru probleme economice a organizației.

13 noiembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la reuniunea Comitetului Parlamentar al Inițiativei Central Europene – Dimensiunea Parlamentară (ICE-DP), desfășurată la Trieste, Italia, în perioada 27-28 mai 2019, în marja Președinției-în-exercițiu italiene a organizației

Camera Deputaților a fost reprezentată la acest eveniment de doamna deputat Rozália Ibolya BIRÓ, președinta Comisiei pentru politică externă și șefa Delegației Parlamentului României la ICE-DP.

Lucrările Comisei s-au concentrat în jurul temei generale ”Consolidarea dimensiunii locale a Inițiativei Central Europene”, în cadrul dezbaterilor fiind puse bazele unei noi dimensiuni de cooperare ce va implica autoritățile locale în atingerea obiectivelor organizației. [...]

29 mai 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 25-26 noiembrie 2018, delegația Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană-Dimensiunea Parlamentară (ICE-DP) a participat la Adunarea Parlamentară a ICE-DP, la Zagreb, în organizarea președinției în exercițiu croate a organizației.

27 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Delegația Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană – Dimensiunea Parlamentară a luat parte, la Minsk, în perioada 27 – 29 noiembrie 2017, la Sesiunea plenară a organizației, în contextul deținerii președinției rotative a ICE – DP de către Republica Belarus. La această acțiune, Camera Deputaților a fost reprezentată de doamna deputat Biró Rozália Ibolya, președintele Delegației și de domnii deputați Mihăiță Găină și Marilen Gabriel Pirtea, membri titulari.

29 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea României la reuniunea Comitetului Parlamentar în cadrul dimensiunii parlamentare a Inițiativei Central Europene (Minsk, 29-31 mai 2017)

Delegația Parlamentului României, compusă din deputata Rozália-Ibolya Biró, în calitate de șef al delegației, și senatorul George-Edward Dircă, a participat la reuniunea Comitetului Parlamentar în cadrul dimensiunii parlamentare a Inițiativei Central Europene (ICE), care a avut loc la Minsk, în perioada 29 - 31 mai 2017. Reuniunea a avut ca temă „Intelectualizarea economiei în regiunea ICE: inovație, producție, guvernare și capital uman”, la eveniment fiind prezenți parlamentari din mai multe state-membre ICE: Austria, Belarus, Cehia, Croația, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Slovenia, Ucraina, Ungaria.

31 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 29-30 mai 2017 va avea loc, la Minsk, reuniunea Comitetului Parlamentar al Inițiativei Central-Europene - Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP).

26 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
referitor la prima ședință a Delegației Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană Dimensiunea Parlamentară, din cadrul mandatului martie 2017-2020

În ziua de 20 martie 2017, ora 12.30 a avut loc la Camera Deputaților, în sala de ședințe a Comisiei pentru politică externă, prima reuniune a Delegației Parlamentului României la ICE DP, desemnată prin Hotărârea Parlamentului României nr. 12 din 1 martie 2017.

22 martie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 9 februarie 2023, 4:36
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro