Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2016-2020 > Camera Deputaților > Comisii > Diaspora Versiunea pentru printare
2016-2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, a întreprins marți, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, vizite de lucru în raioanele Ialoveni, Cimișlia și Leova din Republica Moldova.

02 decembrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, a întreprins joi, 19 noiembrie, o vizită de lucru în raionul Glodeni din Republica Moldova, raion înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud din România.

20 noiembrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, a fost distins duminică, 15 noiembrie cu Ordinul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare Gradul II. Decorația i-a fost încredințată de către Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, din partea Mitropoliei Basarabiei (Patriarhia Română) în semn de înaltă apreciere și prețuire pentru promovarea și susținerea instituției.

16 noiembrie 2020
Joi, 12 noiembrie, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a întreprins o vizită de lucru în raionul Anenii Noi din Republica Moldova, în scopul transmiterii unor donații de carte românească.

13 noiembrie 2020
Marți, 10 noiembrie, deputatul PMP, Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a participat la slujba de sfințire a pietrei de temelie a bisericii cu hramul „Sfinții Martiri Brâncoveni și Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din municipiul Căușeni, Republica Moldova.

11 noiembrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, a întreprins, luni, 9 noiembrie, o vizită de lucru în raionul Ungheni din Republica Moldova.

10 noiembrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu, a efectuat, joi, 5 noiembrie, în vizită de lucru în raioanele Cahul, Cantemir și Leova din Republica Moldova.

06 noiembrie 2020
Deputatul PMP, Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, s-a întâlnit marți, 27 octombrie, cu Excelența Sa, domnul Manuel Larrotcha Parada, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Spaniei în România și Republica Moldova.

28 octombrie 2020
Marți, 27 octombrie, deputatul PMP, Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a avut o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Philippe Benoit, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Belgiei în România și Republica Moldova.

28 octombrie 2020
Vineri, 23 octombrie, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, s-a deplasat în comuna Prepelița, raionul Sângerei din Republica Moldova, în scopul transmiterii unei donații de carte românească.

26 octombrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, deputatul PMP Constantin Codreanu, a efectuat vineri, 23 octombrie, o vizită de lucru la Centrele de Sănătate din Bălți, Republica Moldova.

26 octombrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu, a participat, joi, 22 octombrie, în calitate de invitat, la ceremonia de depunere a jurământului de credință față de România și poporul român, ceremonie desfășurată la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC).

23 octombrie 2020
Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a efectuat miercuri, 14 octombrie, o vizită în orașul Rezina, Republica Moldova, unde a participat la inaugurarea bustului dedicat personalitătii lui Constantin Stere.

16 octombrie 2020
Membrii Comisiei comune pentru integrarea europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova (CCIE), ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și Comisiei pentru afaceri europene din cadrul Camerei Deputaților au avut marți, 3 decembrie, o întâlnire cu o delegație din Republica Moldova, condusă de doamna Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), fost Prim-ministru al Republicii Moldova.

04 decembrie 2019
În perioada 13-14 martie 2019, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Camera Deputaților, a efectuat o vizită de lucru în Republica Bulgaria, având întâlniri cu reprezentanți ai etnicilor români din Vidin, dar și cu omologi de la Sofia. Delegația de la București a fost formată din președintele Comisiei, Constantin Codreanu (PMP), vicepreședintele Nicolae-Daniel Popescu (USR) și secretarul Dumitru Lupescu (USR), însoțită de Excelența Sa Ion Gâlea, Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Bulgaria.

15 martie 2019

27 iulie 2018

12 februarie 2018

27 octombrie 2017
 
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 februarie 2023, 7:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro