LEGE nr.297 din 25 noiembrie 2015
privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav"

Identificare act:
Numar/data: Lege nr.297 din 25 noiembrie 2015
Emitent: Parlament Procesul legislativ la:
- Camera Deputatilor: P.L. nr. 618/2015
În vigoare: nu: abrogat
Publicare: M.Of. nr. 893/27 noi. 2015
Functie pasiva:
Promulgată: D. nr.876/2015 pentru promulgarea Legii privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniuI public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov- Ghimbav"
Abrogată: L. nr.228/2016 pentru modificarea art. 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 41/2007 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului si din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov- Ghimbav", și pentru abrogarea Legii nr. 297/2015 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof și Sfecla de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav"


Marți, 23 aprilie 2024, 20:39

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.