LEGE nr.164 din 4 octombrie 2012
privind transmiterea unor suprafețe de teren de 645 mp, aflate în domeniul public al statului, din administrarea Academiei de Științe Agricole și Silvice "Gheorghe lonescu-Șișești" - Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, județul Constanța, în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în vederea realizării de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România - SA. a obiectivului de investiții "Varianta de ocolire a municipiului Constanța"

Identificare act:
Numar/data: Lege nr.164 din 4 octombrie 2012 (organica)
Emitent: Parlament Procesul legislativ la:
- Camera Deputatilor: P.L. nr. 245/2012
Cu functie: de modificare
Publicare: M.Of. nr. 694/9 oct. 2012
Functie activa:
Modifică: H.G. nr.1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
- modifică corespunzător anexa nr. 3
  L. nr.45/2009 privind organizarea și funcționarea Academiei de Științe Agricole și Silvice "Gheorghe Ionescu-Șișești" și a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii și industriei alimentare
- modifică anexa nr. 2; înlocuiește anexa nr. 2.5
Functie pasiva:
Promulgată: D. nr.619/2012 pentru promulgarea Legii privind transmiterea unor suprafețe de teren de 645 mp, aflate în domeniul public al statului, din administrarea Academiei de Științe Agricole si Silvice "Gheorghe lonescu-Șișești'' - Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor - Palas, județul Constanța, în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în vederea realizării de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România - SA. a obiectivului de investiții "Varianta de ocolire Constanta"


Miercuri, 19 iunie 2024, 16:59

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.