Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 28 noiembrie 2013 ora 13:50

4. Memorandum intern: Participarea la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României
aprobat; Parcul Carol, dl. secretar Adrian Diaconu, Parcul Tineretului, dl. deputat Pop Georgian consultă

Memorandum intern: Participarea la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României Domnul Viorel Hrebenciuc:

În cadrul manifestărilor aniversare prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, la 1 decembrie 2013, Ministerul Apărării Naționale organizează ceremonii militare și religioase de depuneri de coroane și jerbe de flori în București.

Pentru ceremonia militară și religioasă de depuneri de coroane și jerbe de flori în București, la Mormântul Ostașului Necunoscut - Parcul Carol va participa domnul Adrian-Nicolae Diaconu, secretar al Biroului permanent, iar la Monumentul Eroilor căzuți la Datorie în Teatrele de Operații și pe Teritoriul României - Parcul Tineretului, îl desemnăm să participe pe domnul Georgian Pop din partea Comisiei S.R.I.

Pentru ceremoniile de depuneri de coroane și jerbe de flori la Alba Iulia, cu prilejul împlinirii a 95 de ani de la Marea Unire, să le scriem parlamentarilor din Alba Iulia să asigure pe plan local ceremoniile respective.

Alte probleme dacă aveți? Nu aveți.

Vă mulțumesc.

Toate cele bune vă doresc!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 20 iulie 2024, 1:21
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro