Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 5 noiembrie 2013 ora 12:00

3. Notă cu privire la inițiativele legislative de competența ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, înregistrate la Parlament
la plenul comun consultă

Notă cu privire la inițiativele legislative de competența ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului, înregistrate la Parlament Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Și proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului 99/2013 cu privire la rectificarea de buget îl trimitem la comisii. Termen? O lună pentru depunerea raportului, restul stabiliți dumneavoastră? Staff-ul tehnic sunteți de acord? Mulțumesc. O lună pentru depunerea raportului.

Cel de al doilea proiect de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului 100/2013 pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013. Termen pentru depunerea raportului tot o lună. Membrii Biroului permanent? Mulțumesc. Aprobat.

Iar propunerea legislativă pentru modificarea articolului 45, alineatul 7 din Legea 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicat are avizul Guvernului, al Consiliului Legislativ, o trimitem la comisie, sub rezerva primirii raportului o introducem astăzi pe ordinea de zi. Sunteți de acord? Mulțumesc foarte mult. Unanimitate.

Atunci vă propun următoarea ordine de zi:

Citirea scrisorii domnului președinte.

La punctul 2 dacă vine raportul: Propunerea legislativă pentru modificarea articolului 75, alineatul 7 din Legea 96, iar

Punctul 3 - este votul, după ce se prezintă Raportul celor două comisii comune pentru Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară.

Sunteți de acord? Mulțumesc. Unanimitate.

Domnul Toader.

Domnul Mircea-Nicu Toader:

Separat la noi, la Cameră, facem și votul final sau îl amânăm săptămâna viitoare?

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Comitetul liderilor cum doriți?

Domnul Mircea-Nicu Toader:

Săptămâna viitoare.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Bun. Atunci, votul este cu buletine de vot sau cu bile? Cu buletine.

Eu vă propun să amânăm votul final pentru săptămâna viitoare, da? Vă propun, ca după această ședință, să facem ședința de Birou permanent, după plenul reunit, da?

Doamnelor și domnilor colegi,

Ne vedem în plen pentru a finaliza cele trei puncte ale ordinii de zi.

Vă mulțumesc foarte mult.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 14:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro