Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 14 octombrie 2013 ora 13:30

1. Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților
aprobată, cu modificări

Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Este chestiunea care am discutat-o săptămâna trecută, ordinea de zi pentru ședința Camerei Deputaților. Am zis că la punctul 2 este prelungirea cu 15 zile pe care am aprobat-o și o punem la plan, Comisia de învățământ cu Legea educației. În rest, o să am o rugăminte la secretarul general să ceară Comisiei juridice, domnul Ciucă nu este aici, dar domnul Ciprian Nica știe, să ne pună pe ordinea de zi, cu prioritate "Proiectul Ferentari".

Domnul Marian Neacșu:

Dacă îmi dați voie, voiam să vă propun să fie adus pe poziția 3 domnule președinte, pentru că raportul este întocmit. Eu am fost la ședința comună de săptămâna trecută, numai că nu a fost probabil depus. Dacă raportul va ajunge să fie adus pe poziția propusă.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Comitetul liderilor de acord? De acord. Mulțumesc. Și dacă membrii Biroului permanent sunt de acord ca Proiectul Ferentari să fie pe poziția 3? De acord.

Domnul Marian Neacșu:

Și dacă îmi permiteți, aș vrea, pentru că tot discutam de Comisia juridică, să fiți de acord ca în cursul acestei după amieze și dacă va fi cazul și mâine dimineață, să lucreze în paralel cu plenul pentru finalizarea proiectului legislativ 618. Săptămâna trecută am solicitat să fie decalat proiectul referitor la modificarea și completarea Legii 302/2004 privind cooperarea judiciară internațională în materie penală. Este și prioritate legislativă, este un proiect mai greoi, am comasat puțin termenele și eventual să lucreze în paralel și vă cer și al doilea lucru, să fie introdusă și pe ordinea de zi, sub rezerva depunerii raportului.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Perfect, pe poziția 4 sub rezerva primirii raportului, da?

Domnul Marian Neacșu:

Da, mulțumesc.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Sunt de acord cu dumneavoastră. Liderii grupurilor dacă mai au alte propuneri? Nu mai au.

Eu zic să mergem astăzi și mâine până la poziția 18, deci, până la alte inițiative cu propunere de respingere și să facem poate săptămâna viitoare, dacă se înțeleg liderii, să facem o ședință numai pentru respingeri. Tot o așteptăm de mult și pe aceasta. Perfect.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 23 mai 2024, 22:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro