Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 4 martie 2013 ora 13:30

25. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind vizita la Camera Deputaților a domnului Jawad Naji Awad Hirzallah, ministrul Economiei Naționale din statul Palestina (13 martie 2013) Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Domnul Jawad Naji Awad Hirzallah, ministrul Economiei Naționale din Statul Palestina, va veni în vizită la Camera Deputaților pe data de 13 martie 2013.

Este în regulă. Se aprobă.

Membrii Biroului permanent sunt de acord? Unanimitate.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea domnului deputat Victor Paul Dobre la seminarul dedicat cooperării descentralizate franco-române (Paris, 21 martie 2013)

2. Memorandum intern privind participarea domnului deputat Victor Paul Dobre la seminarul dedicat cooperării descentralizate franco-române (Paris, 21 martie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Domnul deputat Victor Paul Dobre va participa la seminarul dedicat cooperării descentralizate franco-române.

De acord. Se aprobă.

Domnul Dan-Ștefan Motreanu:

Va suporta domnia sa cheltuielile de transport.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Da, nu avem o problemă, am înțeles despre ce este vorba.

Sunt de acord.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Reuniunea interparlamentară organizată de Comisia pentru egalitatea de șanse a Parlamentului European (Bruxelles, 7 martie 2013)

3. Memorandum intern privind participarea la Reuniunea interparlamentară organizată de Comisia pentru egalitatea de șanse a Parlamentului European (Bruxelles, 7 martie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

De acord. Se aprobă.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind contribuția financiară a Parlamentului României la bugetul Adunării parlamentare a NATO pentru anul 2013

4. Memorandum intern privind contribuția financiară a Parlamentului României la bugetul Adunării parlamentare a NATO pentru anul 2013

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Aici este vorba de contribuția financiară a Parlamentului României la bugetul Adunării parlamentare a NATO pentru anul 2013.

Acceptăm.

De acord în unanimitate.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la prima parte a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 21-25 ianuarie 2013)

5. Informare privind participarea la prima parte a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 21-25 ianuarie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Avem o informare privind participarea la prima parte a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Aici avem o problemă: noi nu am fost informați de nimeni. S-ar părea că ne pierdem votul. Și avem și discuția referitoare la începerea monitorizării. Am avut o discuție și cu domnul Preda, m-a sunat și domnul ministru Corlățean, și va trebui să facem o ședință de Birou permanent reunit și un plen scurt în care să refacem această formulă în așa fel încât să avem cel puțin o reprezentantă a sexului frumos între membri titulari.

De acord.

Unanimitate.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 29 ianuarie 2022, 10:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro