Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 aprilie 2010 ora 14:00

3. Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților
aprobată consultă

Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților Doamna Roberta Alma Anastase:

Notă privind inițiativele legislative.

Așa cum știți, s-a înregistrat proiectul Legii educației naționale.

Domnul Dan-Ștefan Motreanu:

Dacă-mi permiteți, la acest subiect, aș cere și eu reprezentantului Guvernului să ne spună care este motivul pentru care cere introducerea în procedură de urgență.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Dar de obicei, să știți că noi facem asta cu inițiativele Guvernului, care intră în procedură de urgență. Întotdeauna am făcut pe procedură de urgență, dar să știți, ca termene, respectă termenele procedurii normale. Deci de Secretariatul general s-a propus pe termen normal, nu pe termen de procedură de urgență.

Domnul Adrian Năstase:

Am o întrebare, știu că există și două inițiative legislative pe același domeniu, deci dezbaterea va avea loc în paralel, nu?

Doamna Roberta Alma Anastase:

Da! Normal, se respectă procedura parlamentară, se discută împreună toate inițiativele pe o temă, iar ca termen, s-a dat termenul unei proceduri clasice, nu am mers pe procedură de urgență, dat fiind complexitatea materialului, evident.

Atunci, dacă este lămurit domnul Motreanu și noi toți, vă propun să mergem mai departe, dacă nu sunt alte observații la inițiativele legislative.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 februarie 2023, 16:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro