Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 16 martie 2010 ora 14:00

34. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe
34.27 Informare cu privire la lucrările conferinței internaționale anuale a Uniunii Interparlamentare a Ortodoxiei (Tripoli, Liban, 9 - 12 februarie 2010) + NOTĂ
aprobată, cu excepția organizării la București, în anul 2011 a Adunării generale, pentru care se solicită date suplimentare consultă

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare cu privire la lucrările conferinței internaționale anuale a Uniunii Interparlamentare a Ortodoxiei (Tripoli, Liban, 9 - 12 februarie 2010) + NOTĂ Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Vă spun ca șef al delegației României la Adunarea Parlamentară NATO; în 2011, România - Parlamentul României va organiza sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare NATO, este ceva extrem de important. Dacă putem să le facem financiar pe amândouă, bine, dar evident că în condițiile de restricție bugetară, dacă vrem să facem o prioritate, este clar că adunarea parlamentară NATO trebuie să fie prioritatea numărul 1 pentru 2011.

Domnul Dan Ștefan Motreanu:

Doamna președinte, aș avea și eu o propunere, ca în prima ședință din luna aprilie, Secretariatul General să ne prezinte o situație a cheltuielilor pe primul trimestru în ceea ce privește deplasările în străinătate.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Absolut de acord.

Domnul Gheorghe Barbu:

Nu pot la prima ședință. De regulă, deconturile pe luna martie se termină în jurul datei de 20 - 25 din luna următoare. Ca să fie trimestrul complet nu pot decât astfel.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Este corect. Așa este cel mai bine.

Domnul Gheorghe Barbu:

Și atunci o să vă prezint, că oricum, eu le am pe două luni, dar nu le am pe trei.

Doamna Roberta Alma Anastase:

O să vă rog să luați mai multe detalii și într-o ședință ulterioară să discutăm acest subiect.

Domnul Gheorghe Barbu:

Trebuie discutat și cu cei care conduc acest forum, trebuie să spună ce cheltuieli suportă și dumnealor, câți participanți aproximează că sunt ș.a.m.d. Și după o astfel de chestiune să trimitem o scrisoare domnului Dumitrescu. Când vom avea aceste informații le vom prezenta pentru luarea unor decizii. Nu știți cum se stabilesc acestea, ale organismelor mari? Nu se stabilesc de azi pe mâine.

Noi, Camera am mai organizat aceasta acum 10 ani și sunt vreo 20 de țări membre.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 februarie 2023, 18:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro