Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 19 februarie 2009 ora 19:15

Vorbitor: Motreanu Dan-Ștefan

Programul de dezbatere și adoptare a Proiectului Legii bugetului de stat și Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2009 Domnul Dan-Ștefan Motreanu:

Dacă îmi permiteți. Deoarece am auzit că foarte mulți dintre colegii celor două Birouri au invocat importanța acestor dezbateri - și așa este - este într-adevăr, o dezbatere importantă, totuși aș cere și aș dori să se consemne în stenogramă că, dacă sunt importante aceste dezbateri, ar trebui să fie prezenți și cei doi președinți ai celor două Camere. Nu cred că aceste dezbateri pot fi importante doar pentru unii, pentru parlamentarii obișnuiți și nu și pentru președinții celor două Camere. Am constatat de trei zile că președinții celor două Camere nici nu au călcat prin această aulă. Am văzut că președinții celor două Camere au reușit să meargă să-și facă activitățile programate sau neprogramate în teritoriu și am înțeles că astăzi, doamna președinte era în campanie electorală în județul Olt. Adică unii pot să-și contramandeze programul, alții nu, alții pot să meargă în teritoriu și să facă campanie electorală și de aceea, vreau ca și în plenul Camerei Deputaților să invocați importanța acestor dezbateri și să faceți un apel ca președinții celor două Camere să fie prezenți la aceste lucrări, pentru că nu este corect ca unii să stea vineri, sâmbătă și duminică, iar alții să se plimbe prin teritoriu și să facă campanie electorală.

.............................
Domnul Dan-Ștefan Motreanu:

Deci: vineri: 9,00 - 24,00, sâmbătă: 9,00 - 24,00, duminică: 9,00 - 24,00, dar luni de la ora 14,00.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 februarie 2023, 17:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro