Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 6 februarie 2018 ora 13:00

Vorbitor: Vosganian Varujan

Solicitări din partea grupurilor parlamentare PNL din Senat și Camera Deputaților Domnul Varujan Vosganian:

Stimați colegi, este drept că noi vorbim despre justiție, mai mult decât despre alte domenii în ultima vreme, dar ar trebui să convenim că fiecare domeniu are egală importanță.

Și aș vrea să întreb, poate că eu nu sunt familiarizat, deși am o lungă experiență parlamentară, dacă există vreun alt domeniu de reglementare în care Parlamentul este solicitat să aștepte, până când primește aviz.

Dacă cumva, Comisia Europeană, dacă cumva Consiliile de Miniștrii ale Comisiei Europene, dacă cumva Eurostat sau altă instituție este abilitată să intervină în procesul legislativ până în clipa votului.

Dacă nicio altă instituție nu este abilitată, atunci nu văd de ce am face excepție în această privință în acest fel, sugerând că noi înșine nu suntem capabili să înțelegem ce se întâmplă în problema asta în țară.

Mulțumesc.

.............................
Nota GRUI privind constituirea Grupului parlamentar de prietenie România - Comunitatea Statelor Caraibiene și a Pieței Comune Domnul Varujan Vosganian:

Domnul președinte, eu vă propun să amânăm, nu să respingem, pentru că poate că nu suntem familiarizați cu realitățile de acolo decât sub impact turistic.

.............................
Memorandum intern: Desfășurarea votului electronic cu ocazia ședințelor de plen reunit ale Camerei Deputaților și Senatului Domnul Varujan Vosganian:

A rămas cea pe care o adăugasem!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 septembrie 2022, 11:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro