Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare
Joi, 21 februarie 2013, m-am întâlnit, în calitate de președinte al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, cu domnul acad. Cătălin Zamfir, directorul Institutului de Cercetare a Calității Vieții (ICCV) și președinte al Consiliului Național al Cercetării Științifice Universitare, și cu domnul Codrin Scutaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei și Persoanelor Vârstnice, având domeniul de competență familia, asistența și incluziunea socială.

Pe parcursul întâlnirii, s-a avut în vedere o discuție ce a vizat integrarea tinerilor în societate, rolul asistenței sociale în comunități, politicile sociale în domeniul educației și tineretului, scăderea ratei șomajului, precum și îmbunătățirea legăturii între sistemele de educație și cele de învățare pe tot parcursul vieții și nevoile pieței muncii.
Totodată, am stabilit o comunicare inter-instituțională și implicarea Institutului de Cercetare a Calității Vieții în proiectele ce țin de domeniile de activitate ale Comisiei.
Am încurajat și încurajez astfel de întâlniri pentru că doar astfel se pot crea colaborări între instituții, ce dau naștere unor proiecte comune ce vin în sprijinul cetățenilor.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 14 august 2020, 18:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro