Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Stadiul emiterii autorizațiilor de mediu pentru spitalul mobil de la Lețcani

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, a solicitat atât ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, cât și Secretarului de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, informații privind stadiul în care se află solicitările pentru emiterea autorizațiilor de la Administrația Națională Apele Române, de la Agenția pentru Protecție a Mediului și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) pentru unitatea medicală de la Lețcani, județul Iași.

1 octombrie 2020 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
Adresată președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis

primită de la doamna deputat Cristina Ionela Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)

Stimate domnule Președinte,
În calitate de inițiatoare a Legii 45/2020 privind modificarea și completarea Legii 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, dar și de Președintă a Comisiei pentru egalitatea de șanse a Camerei Deputaților, vă solicit respectuos, ca în baza prerogativelor constituționale de care dispuneți, să retrimiteți la Parlament proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului în vederea reexaminării.

1 octombrie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Georgeta Carmen Holban (Grupul parlamentar al PSD)
Mesajul deputatului PSD, Carmen Holban, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice: La Mulți Ani, dragi părinți! La Mulți Ani, dragi bunici!

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. Cu această ocazie, trebuie să ne reamintim cu toții, mai ales reprezentanții clasei politice, cât de prețioși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor!

1 octombrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Maricela Cobuz (Grupul parlamentar al PSD)

Am depus joi, 1 octombrie, la Camera Deputaților, o întrebare adresată ministrului Sănătății, domnul Nelu Tătaru, cu privire la deficitul de medici de familie din județul Suceava.

1 octombrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PNL)
Legea prin care locuitorii din Turda și Câmpia Turzii primesc reducerea cu doi ani a vârstei standard de pensionare, promulgată și publicată în Monitorul Oficial al României

Vă informez cu mare bucurie că Legea nr. 212/2020 privind modificarea articolului 65, alin. (5) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, a fost publicată miercuri seara în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 893/30 septembrie a.c., după ce a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.

1 octombrie 2020 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 2 octombrie 2020, 1:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro