Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Românii au numai de pierdut din modificarea OUG114/2018 pregătită de Guvernul „Taie tot”

Câștigă:

1. Companiile de asigurări, care nu mai trebuie să crească capitalul social pentru garantarea pensiilor din Pilonul II. Garantează Guvernul PNL!

2. Companiile din energie, care nu vor mai plăti taxe de 600 de milioane de lei la stat.

3. Băncile, care nu vor mai plăti taxe de 700 de milioane de lei la stat.

Pierd: [...]

23 ianuarie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Petru Bogdan Cojocaru (Grupul parlamentar al PSD)
Progeniturile baronului Munchhausen populează Palatul Victoria!

Nu cunoaștem ce blestem s-a coborât peste această țară, poate prea năpăstuită de soartă, însă, zi de zi aflăm vești de la Palatul Victoria care nu demonstrează altceva decât o degringoladă generalizată care nu poate avea decât un efect distructiv.

Vă mai aduceți aminte despre declarațiile de la sfâșitul anului trecut ale domnului ministru Marcel Boloș cu privire la Autostrada Unirii? [...]

23 ianuarie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Beatrice Tudor (Grupul parlamentar al PSD)
Atât de conservatori sunt liberalii, încât vor să ne întoarcă la căruță, doar din ură împotriva PSD

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a declarat joi, 23 ianuarie, că liberalii sunt dispuși să întoarcă România în urmă cu cel puțin 100 de ani, la transportul cu căruța, prin desființarea proiectelor PSD de infrastructură în Parteneriat Public Privat.

23 ianuarie 2020 detalii
   ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Convenția Românilor de Pretutindeni
Eugen Tomac, deputat în Parlamentul European, și Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României, ales în circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul și reședința în afara țării, organizează vineri, 24 ianuarie 2020, începând cu ora 10:00, în Sala „Nicolae Iorga” din incinta Palatului Parlamentului, Convenția Românilor de Pretutindeni.

Evenimentul va reuni peste 300 de reprezentanți ai mediului asociativ românesc de peste hotare, jurnaliști, editori și scriitori români din întreaga lume, reprezentanți ai mediului academic, ai cultelor românești din diaspora și statele vecine, diplomați români, experți în relații internaționale, oficiali din cadrul Parlamentului României, din Parlamentul European, din Guvernul României, precum și reprezentanți din administrația locală.

23 ianuarie 2020
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ana Birchall (Grupul parlamentar al PSD)
Ana Birchall, la conferința „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”: „Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice”

În perioada 20-23 ianuarie 2020, Ana Birchall, membru al Comisiei pentru afaceri europene, a participat la cea de-a 20-a întâlnire la nivel înalt organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi în colaborare cu Fundația ambasadorului UNESCO Marianna V. Vardinoyannis care s-a desfășurat la Atena. Tema principală a evenimentului a fost „Schimbările Climatice și impactul lor asupra vieții și patrimoniului cultural din Regiunea Mediteraneeană”.

23 ianuarie 2020 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 23 ianuarie 2020, 18:57
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro