Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2016 > 08-06-2016

Ședința Camerei Deputaților din 8 iunie 2016

10. Propunerea legislativă privind modificarea alin.4 al art.2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.41/2007 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov - Ghimbav" (Pl-x 650/2015) (retrimisă comisiilor.)
 
consultă fișa PL nr. 650/2015

   

Domnul Florin Iordache:

    ................................................
Video in format Flash/IOS

9. Propunerea legislativă pentru modificarea alin. (4) al art. 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 41/2007 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului "Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav".

Dacă din partea inițiatorilor?

Domnule Andronache, vă rog, deputat și de Brașov.

Vă rog.

Video in format Flash/IOS

Domnul Gabriel Andronache:

Domnule președinte,

Vă propunem retrimiterea la comisie pentru două săptămâni a acestui proiect de lege, deoarece legea adoptată în 2015, din păcate, nu poate fi pusă în aplicare, ea conținând anumite erori de redactare.

Vă solicităm această retrimitere. Am discutat cu membrii Grupului PSD, am discutat cu liderii Grupului UDMR și al minorităților naționale, toată lumea este de acord cu retrimiterea, inclusiv domnul deputat Niță.

Mulțumim.

Video in format Flash/IOS

Domnul Florin Iordache:

Vă rog, supun votului dumneavoastră retrimiterea pentru două săptămâni.

Cine este pentru?

Mulțumesc.

Voturi împotrivă? Nu.

Abțineri? Nu.

Cu unanimitate de...

Colegi care nu-și exprimă votul? Nu.

Cu unanimitate de voturi, a fost retrimis, termen două săptămâni, la Comisia juridică și Comisia pentru agricultură.