Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2013 > 15-04-2013

Ședința Camerei Deputaților din 15 aprilie 2013

29. Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii nr.268/2001 privind privatizarea societăților comerciale ce dețin în administrare terenuri proprietate publică și privată a statului cu destinație agricolă și înființarea Agenției Domeniilor Statului (Pl-x 337/2012). (rămasă pentru votul final)
 
consultă fișa PL nr. 337/2012

   

Domnul Viorel Hrebenciuc:

    ................................................
Video in format Flash/IOS

29. La punctul 29 avem Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.268/2001 privind privatizarea societăților comerciale ce dețin în administrare terenuri proprietate publică și privată a statului cu destinație agricolă și înființarea Agenției Domeniilor Statului.

Domnul Munteanu, din partea Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice. Vă rog.

Video in format Flash/IOS

Domnul Ioan Munteanu:

Domnule președinte,

Stimați colegi,

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Legii nr.268/2001 privind privatizarea societăților comerciale ce dețin în administrare terenuri proprietate publică și privată a statului cu destinație agricolă și înființarea Agenției Domeniilor Statului.

Propunerea a fost analizată în comisie, iar raportul asupra acestei propuneri este de respingere, cu majoritate de voturi.

Vă mulțumesc.

Video in format Flash/IOS

Domnul Viorel Hrebenciuc:

Vă mulțumesc și eu.

Observații? Nefiind observații, proiectul de lege trece la votul final.