Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2006 > 23-02-2006

Ședința Camerei Deputaților din 23 februarie 2006

  1. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat.

 

Ședința a început la ora 8,35.

Lucrările au fost conduse de doamna Daniela Popa, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistată de domnii Gheorghe Albu și Gelil Eserghep, secretari.

 

Doamna Daniela Popa:

Stimați colegi,

Deschidem ședința noastră de astăzi.

Rog liderii grupurilor parlamentare să-și cheme colegii în sală.

Întrucât nu avem cu cine lucra, reluăm ședința la orele 9,30.

Vă mulțumesc.

 

(pauză între orele 8,36 - 9,26)

Doamna Daniela Popa:

Redeschidem ședința de astăzi a Camerei Deputaților și anunț că din totalul celor 331 de deputați și-au înregistrat prezența la lucrări un număr de 183, sunt absenți 148, din care 22 participă la alte acțiuni parlamentare.

Pentru început, în conformitate cu prevederile art. 94 din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, vă informez că au fost distribuite tuturor deputaților următoarele documente: ordinea de zi pentru zilele din săptămâna aceasta, programul de lucru, informare cu inițiativele legislative, lista rapoartelor depuse în perioada 20-22 februarie 2006 de către comisiile permanente sesizate în fond și lista legilor pentru care se poate exercita dreptul de sesizare a Curții Constituționale.