Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2002 > 23-05-2002

Ședința Camerei Deputaților din 23 mai 2002

  1. Aprobarea componenței comisiilor de mediere pentru soluționarea textelor adoptate în redactări diferite de către cele două Camere la:

 

Ședința a început la ora 9,45.

Lucrările au fost conduse de domnul Valer Dorneanu, președintele Camerei Deputaților, asistat de domnii Tudor Mohora și Nicolae Leonăchescu, secretari.

 
 

Domnul Valer Dorneanu:

Stimați colegi, vă rog să vă luați locurile în sală pentru a putea începe și a declara deschisă ședința de astăzi a Camerei Deputaților.

Vă anunț că, din cei 344 de deputați, și-au înregistrat prezența 241, fiind absenți 103, din care 60 participă la alte acțiuni parlamentare.

Vă prezint, înainte de a intra în dezbaterea proiectelor înscrise pe ordinea de zi, pentru adoptare, câteva comisii de mediere.

 
proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.170/2001 privind atenuarea impactului social ca urmare a procesului de reorganizare a sectorului producției de apărare;

Comisia de mediere la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.170/2001 privind atenuarea impactului social ca urmare a procesului de reorganizare a sectorului producției de apărare.

Sunt propuși domnii deputați: Tudoran Pavel, Andrei Ioan, Motoc Marian, Crișan Emil, Stroe Radu, Böndi Gyöngyike și Longher Ghervazen.

Cine este pentru? Mulțumesc.

Voturi împotrivă?

Abțineri?

Unanimitatea celor prezenți.

proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.67/2000 privind unele măsuri referitoare la prețurile și tarifele pentru energia electrică și termică;

Comisia de mediere la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.67/2000 privind unele măsuri referitoare la prețurile și tarifele pentru energia electrică și termică.

Sunt propuși domnii deputați: Bivolaru Ioan, Vasile Aurelia, Chiriță Dumitru, Sandu Ion Florentin, Buzea Cristian Valeriu, Miclea Ioan, Berceanu Radu Mircea.

Cine este pentru? Mulțumesc.

Voturi împotrivă?

Abțineri?

Unanimitatea celor prezenți.

proiectul de Lege privind înființarea comunei Vulcana Pandele, județul Dâmbovița.

Comisia de mediere la proiectul de Lege privind înființarea comunei Vulcana Pandele, județul Dâmbovița.

Sunt propuși colegii noștri: Mițaru Anton, Popescu Kanty-Cătălin, Zgonea Valeriu, Dinu Gheorghe, Șnaider Paul, Dobre Victor Paul, Makkai Grigore.

Cine este pentru? Mulțumesc.

Voturi împotrivă?

Abțineri?

Unanimitatea celor prezenți.