Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2010 > 12-04-2010

Ședința Camerei Deputaților din 12 aprilie 2010

  1   In memoriam - moment de solidaritate cu poporul polonez în urma accidentului în care și-au pierdut viata președintele Poloniei, Lech Kaczynski, și alți demnitari și cetățeni polonezi.
  2   Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.
  3   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea Memorandumului de Înțelegere între Guvernul României și Guvernul Republicii Turcia privind cooperarea în cadrul "Operațiunii Black Sea Harmony", semnat la Istanbul la 31 martie 2009 (rămas pentru votul final).
  4   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.14/2010 privind măsuri financiare pentru reglementarea ajutoarelor de stat acordate producătorilor agricoli, începând cu anul 2010 (rămas pentru votul final).
  5   Dezbaterea Proiectului de Lege privind completarea Anexei la Ordonanța de urgență a Guvernului nr.51/2006 pentru aprobarea Programul național privind sprijinirea construirii de locuințe proprietate personală (rămas pentru votul final).
  6   Dezbateri asupra Proiectului de Lege privind reparațiile morale și materiale pentru fostele cadre militare active, îndepărtate abuziv din armată după 23 august 1944 (retrimis comisiei).
  7   Dezbaterea Proiectului de Lege privind externarea persoanelor decedate, de religie islamică (rămas pentru votul final).
  8   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.198/2008 privind serviciile consulare pentru care se percep taxe și nivelul taxelor consulare la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate (rămas pentru votul final).
  9   Dezbaterea Propunerii legislative privind completarea pct.3 din Anexa nr.1 din Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr.407/2006 (rămasă pentru votul final).
  10   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.275/2006 privind executarea pedepselor și a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal (rămas pentru votul final).
  11   Dezbateri asupra Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății (retrimis comisiei).
  12   Proiectul de Lege pentru modificarea alin.(1) și (2) ale art.8 din Legea nr.7/2006 privind statutul funcționarului public parlamentar (retrimis comisiei).
  13   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative (rămas pentru votul final).
  14   Primirea de răspunsuri la întrebările adresate membrilor Guvernului:
   14.1  Gheorghe Ialomițianu
  15   Prezentarea pe scurt de către deputați a interpelărilor adresate membrilor Guvernului:
   15.1  Maria Eugenia Barna
   15.2  Mircia Giurgiu