Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 1998 > 07-10-1998

Ședințele Camerei Deputaților din 7 octombrie 1998

Ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatului

  1   Ședință festivă consacrată aniversării a 5 ani de la aderarea României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului

  1   Aprobarea ordinii de zi și a programului de lucru.
  2   Aprobarea unor modificări în componența nominală a Grupului parlamentar de prietenie cu Australia și a Grupului parlamentar de prietenie cu Portugalia.
  3   Aprobarea unor modificări în componența nominală a Comisiei Parlamentului României pentru Integrare Europeană.
  4   Aprobarea unor modificări în componența nominală a Comisiei privind aplicarea Legii nr.42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri și acordarea unor drepturi urmașilor acestora, răniților, precum și luptătorilor pentru victoria Revoluției din decembrie 1989 republicată.
  5   Adoptarea raportului comun al Comisiei juridice de disciplină și imunități a Camerei Deputaților și al Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului asupra Deciziei Curții Constituționale nr.95/1998 privind neconstituționalitatea art.87 din Regulamentul ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului.
  6   Dezbateri asupra proiectului de Hotărâre privind organizarea și funcționarea Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe.
  7   Numirea președintelui Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune și depunerea jurământului de către președintele numit (Efectuarea unui tur de scrutin pentru candidatura doamnei Lucia Hossu-Longin. Neîntrunirea numărului de voturi necesare pentru numirea ca președinte al Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune.)