Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 1998 > 06-04-1998

Ședința Camerei Deputaților din 6 aprilie 1998

  1   Aprobarea ordinii de zi și a programului de lucru pentru perioada 6-10 aprilie 1998.
  2   Informare privind demisia din PUNR și din Grupul parlamentar al PUNR a domnului Ioan Sonea.
  3   Informare privind modificarea conducerii Grupului parlamentar al PNȚCD-civic-ecologist.
  4   Informare cu privire la proiectele de lege și propunerile legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente.
  5   Informare privind depunerea la secretarul general al Camerei Deputaților, în vederea exercitării de către deputați a dreptului de a sesiza Curtea Constituțională, a următoarelor legi:
  Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.25/1997 cu privire la adopție, adoptată în procedură de urgență;
  Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.10/1997 privind acordarea unor drepturi sociale suplimentare elevilor și studenților din învățământul de stat, cursuri de zi, în anul 1997;
  Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.51/1997 privind operațiunile de leasing și societățile de leasing;
  Legea apiculturii;
  Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.26/1997 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.15/1996 privind întărirea disciplinei financiar-valutare;
  Lege privind acordarea de sprijin material soțului supraviețuitor și pentru urmașii membrilor Academiei Române;
  Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.76/1997 privind majorarea salariilor de bază pentru unele categorii de personal din învățământ, adoptată în procedură de urgență.
  6   Adoptarea raportului Comisiei de mediere la proiectul de Lege privind afilierea Academiei Române la unele organizații internaționale.
  7   Adoptarea raportului Comisiei de mediere la proiectul de Lege privind protecția tranzitorie a brevetelor de invenție.
  8   Adoptarea raportului Comisiei de mediere la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.8/1997 privind stimularea cercetării-dezvoltării și inovării.
  9   Adoptarea proiectului de Hotărâre pentru constituirea Comisiei de anchetă privind situația economiei forestiere din România.