Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
florica.chereches@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Florica Cherecheș > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Florica Cherecheș (Grup PNL)
PSD = dezastru pe toate planurile

Asistăm în aceste zile la un eșec politic al PSD care, din păcate, are repercusiuni extrem de grave pentru România. Instabilitate legislativă, instabilitate economică, un adevărat haos guvernamental creat de PSD care nu își asumă nici o vină. Acest partid a demonstrat că nu este capabil să guverneze!

Noul premier propus de PSD pentru postul de Prim Ministru, doamna Viorica Dăncilă, a fost evident numită cu un singur obiectiv: să asculte cu obediență comenzile lui Liviu Dragnea. Doresc să reamintesc pe această cale că România nu este proprietatea personală a domnului Liviu Dragnea. România nu mai poate continua pe acest făgaș dezastruos aliniat de PSD, care nu are inițiative legislative pentru educație, aflată într-o stare dezastruoasă, nici pentru sănătate, un domeniu subfinanțat și plin de corupție care devine un adevărat pericol pentru pacienți. PSD nu are inițiative legislative benefice pentru mediul de afaceri și chiar în aceste zile, mii de firme se află în pragul falimentului din cauza modificărilor legislative absurde ale Codului fiscal care împovărează, la un nivel insuportabil, angajatorii și pune mulți oameni pe drumuri. Ei trec astfel, de la statutul de contribuabil, la acela de asistat social. PSD are însă o adevărată obsesie pentru modificarea legilor justiției, modificări benefice pentru Liviu Dragnea și apropiații săi.
Deși președintele Iohannis, obligat fiind de actualul context politic, a acordat încă o șansă acestui partid, mă simt obligată să repet: PSD a demonstrat că nu este capabil să guverneze această țară. România are nevoie de stabilitate legislativă, politică și nu în ultimul rând morală, un detaliu ignorat complet de această guvernare eșuată a PSD. România are nevoie de predictibilitate economică și un climat favorabil atragerii de investitori care creează locuri de muncă!
Partidul Național Liberal susține în continuare soluția alegerilor anticipate și va continua lupta politică utilizând toate mijloacele legale pe care le are la dispoziție, pentru a evita un adevărat dezastru spre care ne îndreptăm tot mai repede sub actuala conducere PSD.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 iunie 2020, 16:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro