Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Vrancea, între județele cu cei mai mulți bugetari angajați în administrația locală din România

Cel mai sigur loc de muncă, în Vrancea cel puțin, este în sistemul bugetar. O știm în special de la administrația locală PSD Misăilă care a transformat Primăria Focșani în agenție de forță de muncă pentru posesorii de carnet roșu. Unul muncește, alți trei încurcă și stau la cafea!

Datele oficiale arată că Vrancea, un județ în care economia încă se zbate să respire, este sufocată de angajările la buget. Chiar Ministerul de Finanțe recunoaște acest lucru, arătând că la o mie de locuitori, în Vrancea sunt 16,3 bugetari în administrația publică locală! Un aparat extrem de stufos și ineficient de cele mai multe ori pentru că angajările nu s-au făcut pe competențe ci pe bază de sinecuri.
Partidul Național Liberal susține că avem nevoie de introducerea principiului 85/15, adică angajații din sectorul bugetar nu pot să reprezinte mai mult de 15% din totalul angajaților din economie! Asta dacă mai vrem ca economia să susțină această țară.
Tabel bugetari
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 14 august 2020, 17:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro