Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Neo-comuniștii lui Dragnea, copie la indigo după comuniștii lui Ceaușescu

După ce au aruncat piața financiară în aer, prin măsurile aberante pe care doresc să le impună, pesediștii au demonstrat că toate învățăturile economice pe care le au, le-au moștenit de la înaintașii lor, comuniștii. Tovarășul Orlando Teodorovici vrea să-și facă bugetul de furt al PSD pentru 2019 pe economiile românilor care muncesc și cotizează la Pilonul II de pensii.

Tovarășul ministru dă asaltul pe economiile oamenilor și propune ca românii care doresc să își retragă banii de la Pilonul II de pensii, în cazul în care pun în practică aberația aceasta legislativă, nu vor putea lua sumele pentru care au contribuit ani de zile, ci vor fi obligați să cumpere titluri de stat sau acțiuni, după cum susțin surse din coaliția la guvernare.
Fac apel la cei de la ALDE, la președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să nu pulverizeze sistemul de pensii, de altfel un sistem pus la punct în perioada în care Tăriceanu a guvernat și un sistem care asigură un venit românilor care muncesc, la pensionare.
Mă aștept ca Tăriceanu, cel care a susținut și recunoscut nevoia unui sistem altenativ de pensie de stat, să nu plece urechea să i se toarne otrava PSD.
Și ca să înțelegeți că actualii pesediști nu sunt decât niște comuniști la indigo, reamintesc faptul că înainte de 1989, dictatorul Nicolae Ceaușescu pierduse bătălia cu inflația galopantă din România acelor ani. În încercarea de a mai resuscita economia pe moarte, dictatorul a recurs la abuzuri de nesuportat pentru români. Ceaușescu, asemeni neo-comuniștilor de astăzi, a încercat să scoată bani de la populație și a inventat cumpărarea de participațiuni. Românii, chit că nu au vrut, s-au trezit cu banii de salarii luați ca să cumpere acțiuni în întreprinderi. Un model ”glorios” la care se raportează acum și tovarășii Dragnea, Dăncilă, Teodorovici sau Vâlcov.
Tovarăși din PSD, cu asemenea modele dictatoriale, nu veți avea decât aceeași soartă cu a comuniștilor, veți ajunge la groapa de gunoi a istoriei.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 9 august 2020, 21:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro