Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
De ce împinge PSD la Palatul Victoria un ministru demisionar din Guvernul cu activitate ”bunicică”, acuzat de plagiat și că ar fi ofițer acoperit?

Propunerea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier, Mihai Tudose, nu este decât un ”timbru” pe care Liviu Dragnea vrea să îl lipească strâns de Guvernul României. Cum putem considera această propunere ca fiind una responsabilă atâtă vreme cât când Mihai Tudose, ministru demisionar, interimar la Economie, și-a recunoscut și votat propria sa incompetență în plenul Parlamentului, la moțiunea de cenzură PSD contra PSD, de săptămâna trecută?!

Atunci, despre Guvernul Grindeanu, din care și Mihai Tudose a făcut și încă face parte, păpușarul șef de la Teleorman a spus că a avut o activitate bunicică! Și îi dau crezare, ba chiar susțin că a avut o activitate dezastruoasă, mai ales că domnul Tudose nu s-a remarcat cu nimic în domeniul economiei!
Să ne așteptăm ca, în calitate de posibil viitor premier al României, ”timbrul” păpușarului de la Teleorman să aibă în continuare o activitate bunicică?!
În plus, de propunerea PSD atârnă greu și un plagiat, lucru recunoscut de altfel de Mihai Tudose, în momentul în care a cerut să renunțe de bună voie la titlul de doctor în Științe Militare la SRI, când scandalul furturilor intelectuale era în plin avânt!
”Poate am fost și puțin neglijent, dar era ca și cum aș face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde că am inventat eu Teorema lui Pitagora”, spunea, în momentul descoperirii plagiatului, Mihai Tudose, cel pe care PSD îl vrea acum premierul neglijent!
Prin această propunere, PSD-ALDE nu arată decât că nu îi pasă câtuși de puțin de români, demonstrând neseriozitate și faptul că, în coaliție, nu există niciun om integru, pregătit, capabil să meargă cu fruntea sus că nu a furat, pasaje în doctorate, bani publici ori voturi la alegeri, că nu a cerut șpagă în pui ori tablouri și opere de artă și că nu ar fi ofițer acoperit!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 14 august 2020, 17:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro